Megszólalt a Sound felkapott táncosa, Pumped Gabo

2015. július 10. 18:07

Gabo nem iszik, nem drogozik, és nem bánt másokat. Nem érti, miért gratulálnak neki sokan, ő csak táncolt. Akik pedig csicskának tartják, azok nem néznek ki sehogy. Tesa.

2015. július 10. 18:07

A Balaton Soundon lejtett táncával a magyar interneten hírnevet szerzett Pumped Gabo nem iszik, nem drogozik, és nem bánt másokat. Nem érti, miért gratulálnak neki sokan, ő csak táncolt. Akik viszont csicskának tartják, azok szerint nem néznek ki sehogy. De azt elismeri, hogy ha látna egy ilyen táncot, ő is csicskának gondolná a táncost.

Viszont megvan a véleménye olyan kérdésekről is, mint a bevándorlás, vagy az oktatás. Tesa.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2016. augusztus 26. 12:57
Komolyan? A bevándorló probléma amit te írtál hogy a fenébe jön ide? Te abnormális, degenerált fideszhülye! :DDDDDD
potyka
2016. augusztus 26. 12:56
Sőt, az még kifejezetten ízléstelen is volt!
potyka
2016. augusztus 26. 12:56
Miért zavar ez téged? Úgy táncol mindenki ahogy akar! Egyébként a Viktor lányok "szendvics lötyögése" sem volt egy hajszállal sem jobb! :DDDDDD
Vén Csataló
2016. május 13. 00:41
Basszus, ha csak feleannyi önreflexiója lenne annak a két riporter takonynak, amennyi ennek a lenézett, kiröhögött gyereknek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!