Újra akcióban a Színes Város

2015. szeptember 10. 14:23

Új falfestmények készülnek a Színes Város Budapest Fesztivál keretében. A BAH- csomópont pilléreire kerülő művek témája az lesz, hogy mit látnak, mit gondolnak rólunk a külföldiek, míg a Kazinczy utcában szürkemarhák készülnek.

2015. szeptember 10. 14:23

Újra akcióban a Színes Város: a BAH-csomópont pillérei is színes festményt kapnak. A művek témája az lesz, hogy mit látnak, mit gondolnak rólunk a külföldiek. A pillérek egyik oldalát a londoni Luke készíti pop-art stílusban, a művész már dolgozik és szeptember 13-án, vasárnap készül el a művel. A pillérek másik oldalát pedig az argentin Grace készíti, ezek a munkálatok szeptember 11-19 között zajlanak.

 
A Kazinczy u. 37-41. szám alatt magyar alkotók – Fat Heat és TransOne – dolgoznak szeptember jövő hétfőtől. A téma a szürkemarha, mint magyar hungarikum.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!