Esterházy: Nem hiszek abban, hogy az írás terápia volna

2015. december 14. 11:30

Szüts Miklós festővel közösen készült könyvet jelentetett meg a hasnyálmirigyrákkal küzdő Esterházy Péter. A bűnös című mű főszereplője Hasnyálka: az író az Indexnek beszélt betegsége megszemélyesítéséről, az írás terápiás voltáról, és arról, hogy miért nem kell óvatoskodnia.

2015. december 14. 11:30

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A Hannibal Lektűr-attitűd
2016. október 20. 18:23
tapló paréj saru gyökér tuskó tahó suttyó gazdag nyelv a magyar, sok jelző alkalmazható a hozzád hasonló bunkó seggfejekre
duzur
2015. december 16. 10:27
Akkor biztos tudod, hogy a remek magyar karikaturisták között is szép számban voltak zsidók...
duzur
2015. december 16. 10:27
Akkor azt nem értem, hogy itt miért tévednek olyan gyakran az ilyen komoly szakértök? Amikor pld csípöböl lezsidózzák Szájer Józsefet. De Lázár János meg Orbán Viktor is volt már zsidó errefele. Utóbbi idönként hol cigány, hol zsidó, hol mindkettö egyszerre. :-) De kivánok további jó szórakozást ezzel a témával, ami különösen groteszk manapság amikor a plasztikai sebészek már majd mindent meg tudnak változtatni. (Brazilban sok ferdeszemet is kiegyenesítenek és persze a sötét börszínt is lehet már kivilágosítani.)
duzur
2015. december 16. 10:27
Igen. Az a fránya empátia minden oldalon hiánycikk. Mert bizony az ilyen típusú beírás a jobboldalra se jellemzö. Mármint, hogy próbálja meg egy túltengöen nemzeti érzésü ember is beleérezni magát azokba a szörnyü megalázásokba és kegyetlenségekbe amit ártatlan zsidók elszenvedtek (gyerekektöl, idös betegekig) a túltengöen nemzeti érzésü honfitársaiktól... (Ha a kilincsorr a jellemzöje a zsidóknak, akkor se én, se sok hasonló, nem is lehet zsidó...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!