Tarolt Billie Eilish és Lizzo a Grammy-díjátadón

2020. január 27. 09:49

Átadták az idei Grammy-díjakat, a rendezvényt beárnyékolta Kobe Bryant halála.

2020. január 27. 09:49

Beárnyékolta Kobe Bryant kosárlabdasztár halála az idei, 62. Grammy-díjkiosztó gálát, amelynek helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a Staples stadion – Bryant csapatának, a Los Angeles Lakersnek otthona – adott otthont – írja az MTI.

Kobe Bryant pár órával korábban helikopter-balesetben vesztette életét: az amerikai zenei szakma legrangosabb díjátadóján sokan emlékeztek meg róla.

Összesen 84 Grammyt osztottak ki, de csupán tízet a gálán, a többit már előre odaítélték. Az év dala díjat Billie Eilish énekesnő kapta a Bad Guy című számért. Szintén Billie Eilish nyerte a Grammyt az év pop albuma kategóriában a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című lemezért.

A rythm and blues-énekesnő Lizzo három díjat is elnyert, köztük a legjobb városi kortárs lemezért járót (Cuz I Love You) és a legjobb egyéni pop előadásét. A country-rapper Lil Nas X Billy és Ray Cyrus country énekes nyerte a legjobb zenei videóért járó díjat (Old Town Road).

A néhai Nipsey Hussle posztumusz Grammyt kapott a legjobb rapper kategóriában.

Beyoncé elnyerte 24. Grammy-díját, míg Lady Gaga gyűjteménye két Grammyvel gyarapodott idén.

(MTI)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. február 29. 21:42
Ma véletlen belehajoltam ennek a retard csajnak a klipjébe a Youtube-on. Kár, hogy nincs hangja, és az is képzetlen.
Pentastar
2020. január 28. 20:48
Ez a Billie Eilish már szinte "kimaxolta" azt, ami nem zene. De tényleg hiányzik belőle "minden". Nyökögve makogós szövegelés és póz. Amúgy meg elég sokatmondó, hogy ez a termék megy most. A gondtalan jólétbe megcsömörlött tinik imádják ezt a pózolt neurózist és enerváltságot, ami az összes klipjéből árad.
catalina9
2020. január 28. 08:04
na és hol van Bob Dylan, vagy Kun Béla?
rollotomasi
2020. január 27. 13:46
Senkiháziak kezében van a popszakma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!