Újabb közös klipet forgatott Tóth Gabi és Pápai Joci

2022. április 19. 09:14

A közös szerzeményben egy ismert magyar népdal is felcsendül.

2022. április 19. 09:14
null

A Meg volt írva című dalt Tóth Gabi és Pápai Joci még március elején mutatta be a TV2 Sztárban sztár című műsorának színpadán. A közös szerzeményhez azóta klipet is forgattak, amely néptánc és népzenei motívumokban is bővelkedik. Sőt még egy ismert magyar népdal is visszaköszön benne.

A dal és a videoklip a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával valósult meg.

A videót alább tekintheti meg:

Fotó: Vörös Nándor

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rodolfo
2022. április 20. 14:03
Erőltetett nyivákolás ez, kérem szépen. Ez a Tóth, hogy lehetett "ekkora" énekesművész? A Pápait nem ismerem, de ő is egy átlagos hangú ember. Semmi különleges nincs ebben a számban, unalmas, erőltetett pózőrködés. Inkább adták volna a produkcióra szánt pénzt egy gyermekkórháznak.
Bell & Sebastian
2022. április 19. 23:17
Sajnálom, de az is kihagyhatatlan, ha valaki nem halláskárosult. Mondjuk a rádiókban pontosan egyszer sem játszották. Achtung, a teljes lemez egyetlen, szerves egész. https://www.youtube.com/watch?v=PyYwypnklEY
Bell & Sebastian
2022. április 19. 22:54
Mindenkit kárpótolok, aki csak meghallgatta ezt a látszólagosan de hallhatatlanul magyar kompozíciós hogyishíjákot. Méghozzá a legjobb duettel a műfajban, előadja a Kamelot, sztárvendég Simone Simmons. https://www.youtube.com/watch?v=RE7_Zp0lX1c (Az ének alapfeltétele a jó levegővétel, az összes többi csak utána jön. Szégyen, ha ilyen teljesítménnyel meg lehet élni a magyar popó piacon.)
koronaszepe
2022. április 19. 20:36
Klasszikussal; Mi ez a pusztító alpáriság? Győzike mit csinál mostanában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!