Befutott 2023 legjobban várt filmjének az előzetese (videó)

2022. december 19. 20:34

Az Oppenheimer jövő nyáron kerül majd a mozikba.

2022. december 19. 20:34
null

Christopher Nolan filmrendező nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Memento, az Eredet, az Interstellar vagy a Tenet. De ő jegyzi minden idők legjobb képregényes-szuperhősös feldolgozásainak számító Sötét Lovag-filmeket és a történelmi témájú Dunkirket is.

Nolan soron következő produkciójában az atombomba születésének témájához nyúl.

Az Oppenheimer című mozi nyáron kerül majd a vásznakra, de már most megkapta az első előzetesét.

Az előzetes végig a címszereplőre, Cillian Murphy-re koncentrál, de olyan színések is szerepet kaptak a filmben, mint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Josh Hartnett, Rami Malek, Kenneth Branagh, és Gary Oldman.

A sztoriból egyelőre nem sok derül ki, csak hogy Oppenheimer nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen fegyvert készíteni, de nincs igazán más választás. A történetből egyelőre nem sok derül ki, de az sejthető, hogy a címszereplő nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen pusztító fegyvert készíteni. Ugyanakkor nincs nagyon más választása.

Az előzetest alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BRAAJEN
2022. december 21. 14:22
nem a Petőfi a fejszámolóművésztől?
Megtalálta
2022. december 20. 15:44
A végén aztán kiderül, hogy Oppenheimer valójában egy kerekesszékes transznéger volt.
bandee1
2022. december 20. 11:52
FASSZOPÓ USA PROPAGANDA! Elkészült a bomba, majd ledobták Nagasakira és Hiroshimára, oszt' meg is halt azonnal 200 ezer ember! KÖSZI USA! Köszi Vietnamot! Köszi Szíriát! Köszi Irakot Köszi Afganisztánt! Köszi Ukrajnát! Köszi Koszovót!
1000bocs
2022. december 20. 11:38
..A sztoriból egyelőre nem sok derül ki, csak hogy Oppenheimer nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen fegyvert készíteni, de nincs igazán más választás. A történetből egyelőre nem sok derül ki, de az sejthető, hogy a címszereplő nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen pusztító fegyvert készíteni. Ugyanakkor nincs nagyon más választása..hogy a címszereplő nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen pusztító fegyvert készíteni. Ugyanakkor nincs nagyon más választása.. ..Megismétlem.. nincs nagyon más választása.. Megismétlem.. A történetből egyelőre nem sok derül ki, de az sejthető, hogy a címszereplő nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen pusztító fegyvert készíteni. Ugyanakkor nincs nagyon más választása.. megismétlem, mert nincs mit írni a kép alá..A történetből egyelőre nem sok derül ki, de az sejthető, hogy a címszereplő nem igazán biztos abban, hogy jó ötlet ilyen pusztító fegyvert készíteni. Ugyanakkor nincs nagyon más választása.. bazdmeg Mandi, itt tartunk? Hányszor írjátok le egymás után ugyanazt? Nincs pénz tíz másodperc figyelemre hogy ellenőrizd mit dobott ki a Google Fordító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!