Aranyhalak és kényelmi díj

2012. június 11. 09:25

Mert ennyi jó éttermet, ételekkel foglalkozó kézművest, termelőt, borászt ilyen kis helyen nem találunk sehol az országban.

2012. június 11. 09:25
Susánszky Iván
Táfelspicc

Tényleg gourmet volt

Mert ennyi jó éttermet, ételekkel foglalkozó kézművest, termelőt, borászt ilyen kis helyen nem találunk sehol az országban, és ennyiféle, kifejezetten különleges és finom ételt sem tudunk megkóstolni ennyi pénzért. Az elnevezés tökéletes harmóniában volt a tartalommal, amit például a vasárnap, Tahitótfaluban megrendezett eperfesztiválról már nem tudunk elmondani. Az egy bucsu volt. Igen, a Budai Gourmet-n a belépőt nem lehet leenni, de még így is kiadja a kedvező ár.

Volt halas pult

Mert ugyan a magyarok nagyon kevés halat esznek, de vasárnap estére olyan gyönyörűen kiürült a kardhalfejjel dekorált, hogy öröm volt nézni. Ráadásul maga a koncepció is tökéletes volt: a hűtőpultból kiválasztja a vevő a halat, rákot vagy polipot, azt azonnal megsütik neki egy vaslapon, nincs fakszni, csak frissen sült, ropogós bőrű, omlós húsú makréla, és boldogság, mert a hal, a hal jó, szép és csodálatos.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!