Wallenberg, a zsidók és amerikaiak ügynöke

2013. február 05. 15:30

A rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz.

2013. február 05. 15:30
Ara-Kovács Attila
Magyar Narancs

„Hogy Wallenberg kapcsolata az amerikai és brit titkosszolgálatokkal milyen mélységű és jellegű volt, azt mindmáig nem sikerült teljes egészében tisztázni, ugyanis ez mindenekelőtt a svéd diplomatát letartóztató – majd nagy valószínűséggel meggyilkoló – orosz titkosszolgálat, az NKVD utólagos vádaskodásaira épül. Más kérdés, hogy milyen akusztikája van mindennek a Fidesz-közeli értelmiségi megnyilatkozásokban. E körök a jelek szerint semmi kivetnivalót nem találnak saját funkcionális vagy – ha a fiatalabb nemzedéket vesszük – posztmodern antiszemitizmusukban. Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2013. február 05. 21:25
kedves mama? remeg a hokedli lába?
Wendriner
2013. február 05. 19:59
Para kovács , ara kovács . Miért kell ezeket az idiótákat szemlézni?
Fakutya őrnagy
2013. február 05. 19:43
Kit érdekel, monomániás Tajgetoszpozitiv barom?
VVV91
2013. február 05. 19:17
Sztálin is és Marx is masszív antiszemiták voltak. Mussolini pedig több tízezer olasznak veszélyeztette az életet mert nem volt hajlandó oda adni a zsidókat hitlernek igy csak 1943ban jutott hozzájuk hitler. Ráadásul Mussolini abszolút nem értett egyet hitler Anti-szemita írásaival a 20as 30as években. ATTÓL HOGY VALAKI JOBBOLDALI NEM FELTÉTLENÜL RASSZISTA. TÉNYBELI TÉVEDÉS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!