Ha extra a profit, akkor extra az adó

2014. június 20. 15:01

Ez a legótvarabb kommunista mentalitás, hogy ha sikeres valaki, akkor egyszerűen odamegyünk, lekeverünk neki két büdös nagy pofont és egyszerűn elvesszük a pénzét.

2014. június 20. 15:01
zero
Vastagbőr

Mi a baj azzal, ha egy vállalkozás sikeres?

Mi a baj azzal, ha egy vállalkozás profitot termel?

Ki mondja meg, hogy mennyi az a profit, amire nagylelkűen rábólint a kormány, és mennyi az a profit, amire már különadót vetnek ki?

Orbán Viktor? Aki, baszki, egy percet sem dolgozott életében a magánszektorban? Lázár János? Aki, baszki, egy percet sem dolgozott életében a magánszektorban?

Ez a legótvarabb kommunista mentalitás, hogy ha sikeres valaki, akkor egyszerűen odamegyünk, lekeverünk neki két büdös nagy pofont és egyszerűn elvesszük a pénzét.

Ezzel azt üzenik a magáncégeknek, a magánszektornak, akik azt a kibaszott jövedelmet megtermelik, amit szétosztogatnak ezek a semmirekellő politikusok, foglalkoztatják az embereket, nem állami pénzen, nem állami pénzből, lehetőleg minél messzebb elkerülve a pestises ÁLLAMOT, hogy lapulj meg, kussolja, ne légy sikeres, ne csinálj profitot, mert becsörtetünk a cégedhez, lekeverjük a pofont és visszük a bevételt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2014. június 22. 12:44
Kérdezném az itteni tisztelt kommentelőket hogy a reklámújságok kiadói is fizetnek é majd reklámadót mert én hetente több kilónyi ilyen szart dobok ki Vianni és Aktív, Spár és Penny hogy csak a legygakoribbakat mondjam. Tök becsapás az egész, mert mikor mész már nincs és azt mondják, hogy ja a Boristoff-ból csak 5-öt értékeltünk le és már elfogyott. Na ha már ott vagy persze veszel valamit. Valami mást... Remélem ezekezt is jól megadóztatják jól mehet a business ha hetente többször is futja ilyen kiadványokra. Na az esőerdők meg sírnak...
Felebarát
2014. június 22. 11:30
kéne egy kis extra adó a képviselő fizetélsekre, úgy 98%
BránerMeister
2014. június 21. 13:37
Aztán annak a gázvezeték-szerelő polgármesternek a közel egymilliárdos osztalékjövedelme extraprofitnak számít-e? Hát a Közgép által fizetett osztalék?
zona62
2014. június 21. 08:12
Nagyon jól látja a való helyzetet ez a zero nevű modernkapitalista elvtárs: A tehetséges milliárdosok vállalkozói profitját lépcsősen adóztatni pfujderonda meg überszocializmus. Node a szorgalmas alkalmazottakat pofánbaxni egy 40-60% os jövedelemadóval az teljesen kóser meg arányos közteherviselés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!