Minden idők legrosszabb kampányvideója

2014. október 08. 08:51

Hét éve csináljuk a blogot, de ilyen rossz kampányvideót még nem láttunk. Azt hittük, hogy a tavaszi baloldali bénázást nem lehet alulmúlni? Nos, mindannyian tévedtünk.

2014. október 08. 08:51
zero
Vastagbőr

Itt például a budapesti MSZP elnöke, Kunhalmi Ágnes próbál valamit …valamiért. Kunhalmi az a hölgy, akinek a budapesti kerületek szocialista vezetése meghelikopterezte a szerszámot a színe előtt. Kunhalminak egy feladata volt, hogy a lehető legszélesebb összefogás jöjjön össze Budapesten, ahol a 3 ellenzéki párt kvázi a legjobb eredményt érte el, megfejelve ezt egy remek közös főpolgármester-jelölttel, vállalható jelöltekkel és programmal, gördülő kommunikációval és minimális botránnyal. Nos, ezek közül egyik sem sikerült neki, mindegyikben megbukott. Mindeközben amíg Kunhalmai a fentieken dolgozott, olyanokat posztolt ki a Facebookra, hogy nagyon tetszett neki a Galaxis őrzői és megy újra megnézni. Nekem is tetszett, csak nekem ezalatt nem kellett főpolgármester-jelöltet keresgetnem. (…)

A teljes baloldal, Gyurcsánytól Szanyiig, Kunhalmitól Bokrosig, az MSZP elnökétől (a neve sem jut eszembe) Horváth Csabáig egy atomsivatag, egy dögkút. Innen már nincs kiút, nincsen meg sem a szellemi, sem a személyi, sem az anyagi feltétele semmilyen megújulásnak. Végül csak kicsinálták magukat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2014. október 08. 20:13
"Majdnem egy nap telt el Kunhalmi Ágnes különös választási videójának bemutatása óta, amelyben a kápószerű MSZP-vezető és beszédhibás kiskölkök riogatnak a személyi kultusszal, mégsem sikerült normális paródiát készíteni belőle. Vélhetően azért, mert az eredeti szkeccs már éppen eléggé abszurd így is, szinte lehetetlen überelni." Ezt nem egy fideszes blogger vagy kommentelő írta, hanem a hvg "nyüzsi" néven író embere. Akivel még soha nem értettem egyet. De most igen. És persze örülök (bár nem szép dolog a káröröm)hogy a balliberális oldal már itt tart. Miközben Fidesz 50%, Jobbik 21%, MSZP 15%, Együtt-PM 4%, Gyurcsány pártja 3%.
gepida
2014. október 08. 17:50
Ez a vizsgadarab a DK-ba történő belépéshez. Átment!
tango47
2014. október 08. 17:30
Ingyér ennyire tellett.
S0ma
2014. október 08. 16:44
Feri már akkora bal-unióról álmodik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!