A foci nem lehet a választásom többé

2016. június 15. 16:10

Soha nem éreztem magam ennyire idegennek a hazámban.

2016. június 15. 16:10
Braun Barna
Facebook

„Ez, ez az öröm, hogy ennek örülni kell jobban elkeserít mint eddig bármi az életemben, merthogy én szívből rühellem a focit (mindenkiét) és semmire sem tartom egy hóbortnak gondolom, mások furcsa hobbijának - amit ekként fogadok el. És nem, nen örülök veletek, mert nincs minek örülnöm. Mert tényleg nem érdekel, hogy tegnap mi történt egy sportpályán, viszont borzasztóan nyomaszt, hogy egy ilyen véleményem szerint himihumi dolog (egy sportteljesítmény) kihat az életemre. Jelenleg jobban mint bármi, amit a magam szintjén (a saját kis sportpályámon) nap mint nap teszek saját boldogulásomért. A foci nem lehet a választásom többé. Nem, tegnap váltunk igazán futbalnemzetté: bármi történjen is, ez identítás, vallás, életvilág - a tegnapi győzelem egy ideológia győzelme, ami a focira épül. A focira aminek én még a szabályait sem ismerem. 

Soha nem éreztem magam ennyire idegennek a hazámban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajosarpad
2016. június 16. 15:44
Barna idegennek érzi magát, úgyhogy most bemutatkozott.
2016. június 16. 13:10
Majd csak megemésztjük.Ahogy Gyurcsány(i) et. mondta:El lehet menni,tessék.
alex44
2016. június 16. 13:03
Mi lesz ezzel a szerencsétlennel az olimpia alatt, ahol ráadásul néhány sportágban jó eséllyel még aranyat is szerzünk.
malakka
2016. június 16. 12:53
"Soha nem éreztem magam ennyire idegennek a hazámban" !!!!!!!! Nohát, szerintem sokan éreznek úgy, mint te: idegen vagy itt, a lakóhelyeden és a mi hazánkban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!