Logika 2016-ban

2016. szeptember 18. 13:58

A határok továbbra is tárva-nyitva, ám az Oktoberfestet idén biztonsági megfontolásokból teljesen körbekerítették. Logika 2016-ban.

2016. szeptember 18. 13:58
Heinz-Christian Strache
Facebook

„A határok továbbra is tárva-nyitva, ám az Oktoberfestet idén biztonsági megfontolásokból teljesen körbekerítették. Logika 2016-ban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2016. szeptember 19. 18:58
Na, most a kerítés kit véd?? Akik bent vannak, vagy akik kint?? .......álprobléma.....
74bro
2016. szeptember 19. 09:23
Mára, hála a példás környezetvédelmi törvényeknek, Münchenben annyira elszaporodtak a farkasok és a kardfogú tigrisek, amelyek kizárólag szőke, dúskeblű német nők húsával táplálkoznak, hogy szükség volt az óvintézkedésekre.
Akitlosz
2016. szeptember 18. 18:21
Ez ugyan nem logikai kérdés. Egyszerűen más felel az Oktoberfest biztonságáért, mint az országhatárokért. A saját rendezvényét körbe tudja keríteni, de a határokat nem. Egyszerűen az van, hogy megteszi a biztonságért azt, amit saját hatáskörben megtehet. Az országhatárok körbe(nem)kerítésért viszont mások a felelősek, mások hatásköre (lenne). Különben is ez még csak a kezdet. A fehér őslakosság önként fog zárt gettókat létrehozni magának, ha biztonságban akar élni, hasonlóan ahogyan dél-Afrikában a búrok teszik. Merthogy integráció mint olyan az NEM LESZ. Ezt írásba is merem adni.
Edwin Hubble
2016. szeptember 18. 17:01
Hosszú távon a tudomány legbecsesebb ajándéka az, hogy minden korábbi próbálkozást messze meghaladó pontossággal világít rá, mi a helyünk a Kozmoszban - kik vagyunk, hol és milyen korszakban élünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!