Le Figaro: bírálják a pedofilellenes törvényt, miközben az iszlám civilizáció hódítása pokollá teszi a homoszexuálisok életét

2021. július 02. 10:17

A Le Figaro publicistája szerint az Európai Unió LMBT-szervezetek nyomására inti rendre a szuverén országokat.

2021. július 02. 10:17
null

Ivan Rioufol – miután Franciaországban rekord alacsony részvétel mellett zajlottak le a regionális választások – a francia Le Figaro véleményrovatában arról ír, hogy a társadalom nagy része szakított a politikával. Emmanuel Macron azonban azon politikusok közé tartozik, akik sosem hagyják abba mások megleckéztetését. A francia elnök ezúttal a magyarokat, lengyeleket és szlovéneket támadja az EU-val együtt. Azt veti Orbán Viktor szemére, hogy egy június 15-én elfogadott törvény tiltja a homoszexualitás és pornográfia népszerűsítését a 18 éven aluliak számára.

„Ez egy kulturális, civilizációs csata, amelyet meg kell vívnunk" – fogalmazott Macron. A szerző azt írja, hogy míg Európát az iszlám civilizáció hódítása veszélyezteti – ami pokollá teszi a homoszexuálisok életét –, addig az EU semmit sem lát sürgetőbbnek, mint a meleg és LMBT-szervezetek nyomására rendre inteni szuverén országokat, amelyek úgy döntöttek, hogy megvédik a kiskorúakat a kívülről érkező szexuális befolyásolástól. Ki vesztette vajon el az eszét? – teszi fel a kérdést a publicista, majd megjegyezi, hogy a többség véleményével kapcsolatban eltekintenek a toleranciától.

Ivan Rioufol arra is választ vár, hogy vajon a magyarok bírálaták-e a kedden elfogadott francia bioetikai törvényt és annak genetikai irányvonalát? A törvény apa nélküli gyerekeket, ember-állat kimérákat és „gyógyszercsecsemőket” hoz létre. Az „elnöki többség", amely büszke arra, hogy lehetővé tette ezt a haladónak tartott jogszabályt, a vasárnapi regionális választásokon a leadott szavazatok 7,1 százalékát szerezte meg. Ezen felül kijelenti, hogy az emberek jelentős többsége szakított a politikával, és el sem ment szavazni.

Kifejti még, hogy az egykori keleti blokk országai a kommunista totalitarizmus ellen építették demokráciáikat, de előtte megismerték az oszmán igát is, így nem bírálhatók ezen a területen, Franciaország pedig rosszabb helyzetben van náluk. Zárásként a szerző kijelenti, hogy Macron Orbán marginalizálására törekszik, az uniós elvek – amelyekről a polgárok soha nem foglaltak állást – pedig valójában az embereket diszkriminálják.

Nyitókép: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. július 09. 15:19
Ezek tényleg úgy csinálnak, mintha a buzulást tiltották volna be. Miközben szabadon dugdoshatják a faszukat egymás szaros seggébe. Viszont a gyerekeinknek ne próbálják ezt népszerűsíteni, mert szívlapáttal verjük agyon őket.
Kriszta67
2021. július 09. 13:54
Kriszta67
2021. július 09. 13:54
A buzik is és a muszlimok is csak eszközként vannak használva.
Akitlosz
2021. július 04. 02:09
Abból a 450 spéciből csak 1-nek 1 kis része tartja a szivárványt buzeránsnak. Állat ennyire nem képes hülyének lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!