Zúg, hogy észrevegyék

2022. január 18. 07:13

Érdekes, hogy Szél Bernadettet nem viszi el a nagy fekete autó.

2022. január 18. 07:13
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

»Ha mi nem lennénk, nem lenne haladó, XXI. századi gondolat a parlamentben« – nyilatkozta néhány éve Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika akkori társelnöke. Azt is hozzátette, hogy az LMP kész arra, hogy fenekestül felforgassa az egész rendszert. Végül csak önmagát forgatta fel a párt, amely attrakció nyomán viszont magát a megmondóasszonyt is kivetette kebléből a zavaros felekezet. Időközben a leleményesnek szánt elnevezésről – Lehet Más a Politika – is kiderült, szimpla hülyítés.

Gladiátorai semmiben sem különböznek a hatalomért teperő többi felekezettől. A nagyközönség egy idő után körberöhögte vagy megadóan nézte az erőlködő zöld embereket: nem baj, majd megkomolyodnak… Bernadett asszonynak a jelek szerint ez nem sikerült.

A kudarc nem szegte kedvét hősnőnknek, Szél azóta is ott zúg, ahol esélye lehet arra, hogy észreveszik. Legtöbbször a Facebookon. Minap például ezt olvashattuk tőle: »Így, egyben bemutatva az elmúlt időszakot, nagyon durván nyilvánvaló, lépésről lépésre, kottára ugyanazt csinálja Orbán, amit Putyin. És nem állna meg félúton. Emlékezzünk, a létező legerősebb jogosítványokat szerezte meg, mondván, hogy gyors és hatékony intézkedéseket akar tenni a járvány miatt, lett belőle minden létező véleménynyilvánítás korlátozása…«

Érdekes ugyanakkor, hogy Szél Bernadett »minden létező véleménynyilvánítás-korlátozás« dacára világgá röpítheti a maga sületlenségeit, nem viszi el a nagy fekete autó. Nem mondhatja el ugyanezt Márki-Zay Péter, akinek szólásszabadságát erősen korlátozza az Apró-villa fura ura. Akkor most mi van?”

Borítókép: Szél Bernadett Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. január 18. 11:29
"Zúg az éji bogár Nekimegy a falnak Nagyot koppan,azután elhallgat.." Ez a mi "szélkormányos",idegbeteg Bernink.. :)
zuriktodor
2022. január 18. 11:11
Ez a nő állandóan hazudik. Kíváncsi lennék, ha itt egyszer beindulna egy kemény diktatúra, akkor ki kapná fel a fejét, miután ezek a gátlástalan hazudozók a kemény diktatúra összes minősítő jelzőjét elkoptatták Orbán rendszerére... Attól még nincs diktatúra, hogy ezek a közepes alatti férgek állandóan azt sziszegik. A sok hülye meg bekajálja...
írmag
2022. január 18. 10:53
Az a szörnyű, hogy még Gyurcsányt sem vitte el a nagy fekete autó, pedig ő már (nem éretten, rohadtan) le is esett a hatalom fájáról is.
Pierre
2022. január 18. 10:19
ma masok a modszerek. Hibrid rezsim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!