Kihallgatják Demszkyt

2010. január 27. 17:55

Újabb emberek kihallgatását kezdeményezték a BKV-botránnyal kapcsolatban.

2010. január 27. 17:55
A BKV-botrányok kapcsán újabb öt embert, Demszky Gábort, Ikvai-Szabó Imrét, a közlekedési tanácsnoki posztról nemrég lemondott Lakos Imrét (SZDSZ), Olti Ferenc volt vezérigazgató-helyettest és Futó Sándor volt igazgatósági elnöki főtanácsadót hívták a bizottság elé Steiner Pál, a testület egyik MSZP-s tagja javaslatára.

Továbbá Hagyó Miklós, Somlyódi Csaba (MSZP) gazdasági bizottsági elnök, Tótfalusi György és Garadnai András volt igazgatósági elnökök, Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnök és Balogh Zsolt korábbi megbízott vezérigazgató-helyettes meghallgatását pedig György István, a bizottság fideszes elnöke javasolta.

A szerdai meghallgatás után György szerint előkerült egy levél, amiből kiderült, hogy volt olyan előterjesztés, amit előbb meg kellett küldeni a főpolgármesteri hivatalnak és csak utána tárgyalhatta a BKV-igazgatóság.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2010. január 28. 13:39
én úgy tudom hogy amikor ezek az események történtek Demszky Horvátországban üdült.
StavrosMenace
2010. január 27. 18:27
Úgy látszik, hogy ezt sem lehet megúszni.
Honfi-fi
2010. január 27. 18:18
A szépséghiba, hogy csak márciusban lesz a bizottsági meghallgatás, mert az érintett urak, csak akkor kegyeskednek ráérni. Miért nem a rendőrség hallgatja meg őket azonnal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!