Mécs: az MDF nem demokratikus

2010. február 11. 15:13

Hiányolja a párton belüli demokráciát az MDF több Csongrád megyei választmányi tagja, köztük Mécs László, a demokrata fórum szegedi önkormányzati frakcióvezetője, aki csütörtökön ki is lépett a pártból.

2010. február 11. 15:13
„A belső demokrácia és a szabad véleménynyilvánítás ma már hiányzik az MDF-ből” - indokolta döntését a párt alapító tagja sajtótájékoztatón. Hozzátette: az MDF irányvonala és szövetségi politikája úgy változott meg, hogy ezzel kapcsolatban a párt erre feljogosított szervezete, az országos gyűlés, nem hozott döntést.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. február 11. 16:33
van erre törvény, a pártok működéséről, meg a párt alapszabálya, mindig utáltam az ilyen nyavalygásokat, hogy egy párt nem demokratikus. tessék bíróságra menni, ha vmi nem tetszik, vagy jól beperelném az ilyeneket jó hírnév rontásáért.
röviden
2010. február 11. 15:53
Elég soká tartott, amíg megvilágosodott.
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 11. 15:23
Imikén, te szintén qrvára nem vagy demokratikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!