Bangó Margit kiábrándult az MSZP-ből

2010. március 16. 14:43

Nem vállal közösséget az MSZP-vel Bangó Margit. A köztudottan baloldali érzelmű roma énekesnő már a párt március 15-i rendezvényére sem ment el.

2010. március 16. 14:43
Nem hiszem, hogy ezen bárkinek is csodálkoznia kellene. A jelenlegi kormány nyomorba taszította az országot, ezért a legteljesebb mértékben kiábrándultam az MSZP-ből. Azt kell mondjam, hogy még az agyonszidott Kádár-rendszerben is jobban éltek az emberek, mert amellett, hogy ugyan nem élhettek a szólásszabadsággal, mindenki dolgozhatott, és mindenki elmehetett hetente szórakozni” – mondta Bangó Margit. Hozzátette: reméli, a következő kormány helyre tudja hozni, amit a mostani elrontott.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. március 18. 07:05
Vagy ha már elkötelezi magát, ne a finisben jelentse már ki, hogy kiábrándult. Akkor amikor már tuti, hogy vesztett a kedveltje.
élősködő
2010. március 18. 00:29
Kicsit elkésett. Ezért nem is tűnik túl hitelesnek, inkább olyan, mintha új barátok után kellene már néznie. Szerintem egy művésznek nem kellene ennyire észnélkül elköteleződnie és lejáratnia magát egy politikai irány elvtelen ajnározásával. Ha bevállalja, saját magát zárja ki a lehetséges közönsége szívéből. Lásd még Macskássy Izolda 2002-es szegedi megnyilatkozását. Azóta nem is néztem meg egyetlen képét sem.
cutcopy
2010. március 16. 19:14
Éljen Bangó Margit a Magyar Népköztársaság idejében kiábrándult nótaénekesnője..!
gutman
2010. március 16. 18:29
Pedig egy szinten van az mszp-vel,szerintem összeillettek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!