Morawiecki: Tusk nyilvánvalóan hazudik

2024. május 03. 08:58

A lengyel ellenzék vezetője is reagált a kormányfő vádjaira.

2024. május 03. 08:58
MORAWIECKI, Mateusz

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Radek Pietruszka

 

„A cinikus Tusk újabb politikai csalása. Ő és politikai pártfogói évek óta összeesküvéseket szőnek Oroszországgal, most pedig nyilvánosan hazudik a budapesti álláspontomról, ahol Oroszország visszaszorítására szólítottam fel, amely a legnagyobb veszélyt jelenti az egyesült Európára” –  írta közösségi oldalán Mateusz Morawiecki arra reagálva, hogy Donald Tusk lengyel miniszterelnök oroszpártinak bélyegezte Morawiecki Mandinernek adott interjúját, és magát az újságot is. 

Tusk megjegyzéseire korábban reagált Szalai Zoltán a Mandiner lapigazgatója is, valamint Kohán Mátyás munkatársunk is, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy a Mandinerben eddig csak az a lengyel politikus nem mondhatta el a véleményét, amelyik nem akarta. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 03. 13:39
Donald Tusk TELJES JOGGAL nevezte oroszbarátnak az oroszbarát Orbán oroszbarát politikáját gerinctelenül kiszolgáló pártorgánumot, a Mandinert.
Tommaso
2024. május 03. 13:35
Mig Donald Tusknak és 40 millió lengyelnek JÓ a memóriája, Ők még emlékeznek az Orosz Birodalom népek tucatjait gyarmati sorba taszitó lépéseire, addig Orbán és kb 2 millió megvezetett hive mintha Alzheimer-kórban szenvedne. A magyarokra vazallusként tekintő háborús bűnös VV Puityin érdekeit szolgálják.
Tommaso
2024. május 03. 13:35
A NEMZETÁRULÓ Morawieczi HAZUIDIK. A Duda államfővel együtt hazaárulást követtek el tavaly ősszel. Két hónopon át akadályozták, hogy ebben a háborús vészhelyzetben Lengyelországnak döntésképes kormánya legyen.
Kybon
2024. május 03. 11:51
Ezek a hülyébbnél hülyébb polákok versenyt futnak az oroszgyűlöletben, AMIVEL Európára húzzák az erre megfelelő orosz reakciót! A lengyel gyökérség valahogy elfelejtette, hogy a dolgaikba nem csak a ruszkik pofáztak bele...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!