LMP: Kirúgták a Schmitt-ellenes szónokot

2012. március 28. 17:59

Az LMP azt állítja: a keddi Schmitt-ellenes flash mob szpíkerét kirúgták az állásából.

2012. március 28. 17:59

Az LMP állítása szerint a próbaidőn lévő szociális munkást magához hívatta főnöke, és elmondta, hogy politikai tevékenysége összeegyeztethetetlen a segélyszervezet alapvetően katolikus beállítottságával. A párt úgy tudja: szakmai kifogás nem merült fel munkájával kapcsolatosan, amivel mindenki elégedett volt.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. március 29. 06:55
katolikus szellemiség? rákosista kurva anyját, azt
jag3
2012. március 28. 22:47
Érdekes, hogy az eset megtörtént voltát nem nagyon akaródzik kétségbe vonni. Ebből le lehet szűrni, hogy valószinűleg tényleg megtörtént. Két megjegyzésem lenne: 1) az LMP ügyesen elültetett egy vakondokot katolikusék közé. Ez nem szép :p 2) katolikusék abba szóltak bele, amihez semmi közük. Ezen az alapon ugyanis ok lehet bárki elbocsátására... hogy katolikus. Az ugye nem tetszene? :p Gyönyörűek vagytok picinyeim :o)
Diocles
2012. március 28. 20:18
Kérdésem: A Fidesz vagy a kormány rúgatta ki? Nem, szal nem kell a mártírkodás. Aki olyan hülye, h egy katolikus-konzervatív szervezetnél van próbaidőn (!), és eközben LMP-pártrendezvényeken szónokol, az így jár. Vélhetően hasonlóan járna az a melegszervezeteknél dolgozó aktivista is, aki mondjuk Jobbik-rendezvényeken szónokolna. Ha azt nem varrjátok a kormány nyakába, akkor ezt se kéne.
kjkj945
2012. március 28. 19:54
A lompos lump ollan okos, hogy nem tudja, hogy probaidő alatt nyicsta vau vau.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!