Hamis tanúzás miatt vádat emeltek Szilvásy György ellen

2012. április 23. 10:41

Szilvásy György egykori titokminiszter ellen a Benedek Fülöp volt agrárállamtitkár ügyében folyó nyomozás során hamis tanúzás miatt vádat emeltek.

2012. április 23. 10:41

Hamis tanúzás miatt vádat emeltek Szilvásy György egykori titokminiszter ellen a Benedek Fülöp volt agrárállamtitkár ügyében folyó nyomozás során — különleges facsemetékkel kapcsolatban — tett vallomása miatt. Skoda Gabriella, a Főváros Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel azt közölte: a Budapesti Nyomozó Ügyészség vádat emelt dr. Sz. György ellen büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntette miatt. A vádirat lényege szerint a vádlott 2010. július 27-én egy, a Budapesti Nyomozó Ügyészségen hűtlen kezelés bűntette miatt indult bűnügyben tanúkihallgatása során az ügy lényeges körülményére nézve valótlan tartalmú vallomást tett.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. április 23. 22:45
majd kap 3 nap szobafogságot TV tilalom mellett
ciseaux
2012. április 23. 22:33
Ebből operettet, vagy rock-operát kell írjon valamelyik nagy zsenink, mert ez az ügy is megérett rá. Nem tudom Orbánék tudják-e, hogy rájuk milyen rossz fényt vet az ügyészség? Évekig hallgattuk a Szilvásival kapcsolatos vádakat, a gyanusítását ebben-abban, aztán tessék, most hazudott 30 facsemetéről? Tényleg? Ez minden?
kjkj945
2012. április 23. 16:24
És azt mikor tudjuk, meg, hogy letöltendőt kapott?
=nessuno=
2012. április 23. 16:10
Benedek Fülöpnél csak ezt a facsemete dolgot tudják felmutatni???? Röhej. Ja, hogy Csányi elvtárs vadászcimborája.....sőt, az OTP-be is odavette....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!