Török: Budainak nincs jó időszaka

2012. július 20. 16:47

Az MSZP szerint a Központi Nyomozó Főügyészség Sukoró-ügyben hozott döntése azt bizonyítja, hogy „Orbán pitbulljainak vádjai koholt vádak lehetnek”.

2012. július 20. 16:47

Orbán Viktor pitbulljai újból bebizonyították, hogy alaptalanul rágalmaztak mindenkit, akit az elmúlt időszakban perbe akartak fogni” – jelentette ki Török Zsolt. Az MSZP szóvivője úgy fogalmazott, hogy Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztosnak „nincs jó időszaka”, mert a bíróság a Bábolna-ügyben felmentette Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezérigazgatóját, míg a filozófuspályázatok ügyében is megszüntették az eljárást. Szerinte ezek mellett számos olyan ügy volt, ahol „az bizonyosodott be, hogy Budai Gyula alaptalanul rágalmazott, politikailag meghurcolt embereket”.

Török Zsolt azt mondta, hogy a pénteki ügyészségi döntés után „Orbán Viktor pittbulljainak” két lehetősége maradt: vagy lemondanak és visszafizetik a közpénzből indokolatlanul felvett milliókat, vagy tovább folytatják a vizsgálódást az elmúlt két év zavaros ügyeivel. Ezt követően a szóvivő krétával egy sematikus ábrát rajzolt a Kossuth tér betonjára, amely azoknak a „Nyerges-vontatóknak” helye, amelyek – elmondása szerint – „elviszik a közpénzeket és természetesen a földeket is”. 

Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenc ellen nem Budai Gyula, hanem Schiffer András tett feljelentést, Török azt válaszolta, hogy szerinte ezt „Andrásnak és Ferencnek kell megbeszélnie egymást között”. Arra a felvetésre, hogy a Sukoró-ügyben öt ember ellen vádat emeltek, azt felelte: „azt gondolom, a legfontosabb az lenne, ha ezeket az alaptalan vádaskodásokat befejeznék Budai Gyuláék (...) és inkább a kormányzással foglalkoznának. Úgy látom az nem nagyon megy nekik”. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. július 20. 21:31
"Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenc ellen nem Budai Gyula, hanem Schiffer András tett feljelentést, Török azt válaszolta, hogy szerinte ezt „Andrásnak és Ferencnek kell megbeszélnie egymást között”." --------- Hullajó! Ez a Török egy valódi hülye!
tóth mária
2012. július 20. 20:43
Krupp Skya: igazad van, tévedtem, bár darab=darab,ő is megtette/megtehette volna! mind egyformák!
Vizigót
2012. július 20. 20:32
Még ez a humanoid wombat.
bolá
2012. július 20. 18:58
Neked viszont a robbantgatások jól mennek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!