Helyi tévék hírműsorait támogatja a médiahatóság

2012. szeptember 15. 13:43

Helyi és körzeti televíziók hír- és közéleti műsorainak, valamint kulturális magazinjainak nyújt támogatást összesen 104 millió forint értékben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

2012. szeptember 15. 13:43

Helyi és körzeti televíziók hír- és közéleti műsorainak, valamint kulturális magazinjainak nyújt támogatást összesen 104 millió forint értékben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Hírműsorok és kulturális magazinok gyártására tizennégy médium összesen 80 millió forintos, míg közéleti magazinok készítésére nyolc televízió összesen 24 millió forintos pályázati támogatásban részesült.

A Magyar Média Mecenatúra négyfordulós pályázatának következő beadási napja október 10-én lesz. A pályázatokat gondozó Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a kiírási feltételeket és a fordulók eredményeit a tamogatas.mtva.hu oldalon is közzéteszi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!