Íme, 2012 legjobb blogjai a közönség szerint

2012. szeptember 07. 16:09

Tegnap éjfélkor zárult a Goldenblog közönségszavazása, mostanra nyilvánosak az eredmények a goldenblog.hu oldalon. Az IT-sok közül az fps, a hírblogok közül a Hírcsárda, a mobilos szavazás abszolút listáján pedig a Be Social került ki győztesként.

2012. szeptember 07. 16:09

Tegnap éjfélkor zárult a Goldenblog közönségszavazása, mostanra nyilvánosak az eredmények a goldenblog.hu oldalon. A szakmai zsűri top 10-es listáit a jövő héten hirdetik ki, minden nap egy új kategóriát mutatnak be.A szervezők a közönségszavazás kapcsán leszögezték: az egész verseny alatt egy ember csak egy blogra szavazhatott kategóriánként, tehát az újabb szavazatokért újabb embereket kellett mozgósítaniuk a blogoknak.

Gasztro kategóriában a Gasztrozseni.hu nyert, a Kult és szórakozás szekcióban a Hollywood Hírügynökség vitte a prímet. Az IT blogok közült az fps került ki győztesként, Életmód kategóriában a Mosolyka - Kerekesszékkel a világ nyert. A Szakértői blogoknál a Gerilla Önéletrajz lett az első, míg a Hírblogoknál a Hírcsárda. A Helyi.értéket az Urbanista nyerte, a Fotósok közül az első díjat pedig a Mai Manó Ház Blog veheti majd át a kiosztón. Egyéb kategóriában a Tekasztorik győzedelmeskedett, a Mobil szavazás abszolút top 10-ét pedig a Be Social vezette.

A Goldenblogot a blogélet fellendítése és a legjobb, szakmailag is kiemelkedő blogok megismertetése céljából 2005-ben indította el először a hvg.hu.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!