Cserna-Szabó András sem szerepel többet a közmédiában

2012. december 18. 14:48

Závada Pál és Parti Nagy Lajos után Cserna-Szabó András is letiltotta műveinek közvetítését a közmédiában. Az író a karácsony előtt levezényelt közmédiás kirúgásokra hivatkozott.

2012. december 18. 14:48

Závada Pál és Parti Nagy Lajos után Cserna-Szabó András is letiltotta műveinek közvetítését a közmédiában. A fiatal író, akinek az elmúlt 15 évben több művét dolgozták fel a rádióban, a karácsony előtt levezényelt kirúgások miatt nem kíván a jövőben szerepelni a közmédia műsoraiban – számolt be az Index.

Cserna-Szabó András azt írta az MTVA vezérigazgatójának, Böröcz Istvánnak: „családi és morális okok miatt 2013. január 1-től határozatlan ideig nem kívánok szerepelni a közmédiában (sem a rádióban, sem a tévében). Más módon nem tudok viszonyulni az MTVA-ban karácsony előtt levezényelt, az érintettekhez méltatlan, szakmailag meg nem indokolt (ahogy Ön nevezi:) »tartalmi profiltisztításhoz«”.

Az író határidőnek január elsejét jelölte meg, december 30-ára ugyanis már műsorra tűzték a Jaj a legyőzötteknek, avagy süssünk-főzzünk másnaposan című, Darida Benedekkel közösen írt könyvéből készült egy órás rádiójátékot.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. december 21. 16:53
Hogyan fogjuk ezt túlélni?...
1istvan
2012. december 21. 16:53
mért? eddig közvetítették?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!