Ilyet még nem látott: akkorát padkázott a Suzuki, hogy repülő lett belőle

2024. május 02. 19:07

Samy Naceri nem ugratott ekkorát a Taxiban.

2024. május 02. 19:07

Nyitókép: Képernyőfotó

A BpiAutósok.hu birtokába jutott egy felvétel, amelyet még 2021-ben rögzített egy olvasó fedélzeti kamerája. Az eset Kőbányán történt, a Gyömrői úton, a Kőér utcai kereszteződésben.

„Jött mögöttem, nagyon tolta neki. Kisoroltam előle, de addigra elértük a kereszteződést. 

Ő megpróbált engem és előttem haladót egyszerre megelőzni a balra kanyarodó sávból, csak számolt az úttestet elválasztó zöld sávval. Az nincs a videón, de megálltam mellette, hogy megnézzem jól van-e. Ő »barátságosan« elküldött a jó k…. anyámba, így megállapítottam, hogy jól van.

– írta meg az olvasó.

Az ominózus jelenetet itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2024. május 03. 15:09
Agyatlan vadb@rma, megérdemli.Ha még ő kezd anyázkodni a segítséget felajánlónak, akkor kerüljön még kórházba is!
szintetikus
2024. május 03. 09:20
Az Orbán Viktor vezette Magyarországon akkora a jólét, hogy 100 éves Suzukikkal mászkálnak az utakon. Éljen Orbán Viktor és a gazdaságpolitikája. Éljenek a zsellérei! XDD
papamaci57
2024. május 03. 09:01
Én is úgy látom, hogy a Suzukisok (persze nem mindegyik) kompenzálnak. Ott van például az általam napi szinten használt budai alsó rakpart, ahol sűrün váltakozik az 50 km-es és a 70 km-es tábla. Látom rajtuk, hogy meg vannak őrülve, hogy én betartom a sebességkorlátozást. Egyébként a jelenség nem újkeletű, Hobo már a nyolcvanas években megénekelte: "K. úr családjával Szombathelyen élt, Indultak nyaralni, de a mama félt, Ne rohanjunk Dönci, olyan szép a táj! Tudják a gyerekek, te vagy a király! B. elvtárs Szegeden a Volgájába szállt, A hátsó ülésen a titkárnője várt, Hátraszólt a sofőr: Főnök, mi a cél? Gyerünk Balatonra, ami belefér! Jó nekem a Trabant, nem kell Cadillac! Az élet nem álom, holnap ébredek. K. úr megérezte, eljött az idő, Férfimódra vezet, reszkessen a nő! Előz a kanyarban, a gumi szinte ég, Hátul a két gyerek, szembejön a Vég! Keletről a Volga Siófokhoz ért, B. elvtárs ott hátul a lényegre tért, Félrenéz a sofőr, a sziréna zúg, Hétköznapi eset, vértől mocskos út."
atti64
2024. május 03. 08:57
IDIOTA TAKONY MEGUSZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!