Z Világháború vs. Lopom a sztárom

2013. június 29. 16:09

Csákvári Géza a Budapesten is forgatott Z Világháborút elemzi, míg Köves Gábor Sofia Coppola legújabb filmjét mutatja be.

2013. június 29. 16:09

A több héten Budapesten forgatott Z Világháború egy Brad Pitt főszereplésével készült amerikai akció-horrorfilm. Csákvári Géza filmkritikus a mű kapcsán kitért a klasszikus Romero-filmekre is, melyekben elmondása szerint „a zombie-k mindig jelképeztek valamit, ezek kicsit agyasabb horrorfilmek voltak”. A Z Világháborúra a NolTV kérdésére Csákvári tízból hét és fél pontot adott.

A Lopom a sztárom című filmre Köves Gábor tért ki. Mint mondta, ez szerinte „zsinórban a harmadik »jó, jó, de ugorjunk« Coppola-film”. Az amerikai filmdrámában tinédzserek törik fel egyes sztárok otthonait, hogy ott bulizzanak és onnan különböző értéktárgyakat hozzanak el.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2013. június 30. 09:56
Nekem nagyon tetszett a Z vilaghaboru, a konyv is igeretes, de sajnos csak olyan valtozatot tudtam letolteni, ami csak az elso 60 oldalt tartalmazza...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!