Novemberben megjelenik a magyar nyelvű Forbes

2013. július 22. 15:55

Az Origótól igazolt főszerkesztővel indul el novemberben az amerikai Forbes üzleti magazin magyar nyelvű kiadása, a tartalom hatvan százalékát Magyarországon írják majd.

2013. július 22. 15:55

Amint arról korábban beszámoltunk, elindul a Forbes üzleti magazin magyar nyelvű kiadása, amelyet a Business & Consulting Media, valamint itthoni leányvállalata a Mediarey ad majd ki. A Kreatív Online úgy tudja, hogy a lap főszerkesztője szeptember elsejétől Galambos Márton – az Origo jelenlegi gazdasági rovatvezetője – lesz.

A kiadó közleményéből kiderül, hogy a havilap tartalmának hatvan százalékát magyar szerzők írják majd, negyven százalékát pedig az amerikai anyalapból veszik át. Közép-Európában nem a magyar lesz az első helyi Forbes: Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában is jelen van már az üzleti magazin.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. augusztus 09. 19:46
Azt hittem egy HVG-t sosem lehet hazavágni, mindig lesz egy 80 ezres vevője, stabil zsíros hirdetőkkel, pártállami kezdőrugással. Erre akkora adósságuk van, sose termelik már ki ultrabal bulvárral.
puszika
2013. július 25. 11:09
Lehet hogy te nem tudtad.De olvasd el rendszeresen a hvg-t meg a hvg.hu-t. Leásták magukat a gödör aljára!A kormányváltásban bíznak/most képzeld el/,mert akkor megmentik őket. Ekkora mocsárból már nem lehet kimászni. Gerinctelenségből,hazaárulásból jelesre vizsgáztak. Jutalmul, mehetnek a lecsóba!!
tunde04
2013. július 24. 00:09
na végre! már annyira vártam, h ez a magazin magyarul is megjelenjen. egy idő óta már nincs ez miatt se éjjelem, se nappalom. :)
Fakuttya
2013. július 23. 18:38
ÁVH.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!