November 7-én indul a magyar Forbes

2013. október 09. 10:49

Összeállt a magyar Forbes szerkesztősége, az első lapszám november hetedikén lesz olvasható.

2013. október 09. 10:49

Ötfős szerkesztőséggel tör be a magyar nyomtatott sajtópiacra a Forbes ‒ derül ki a magazin honlapjára feltöltött impresszumból. A lap főszerkesztője ‒ ahogy arról már hírt adtunk ‒ Galambos Márton, az Origo korábbi gazdasági rovatvezetője.

A lap két főmunkatársat foglalkoztat: Ács Gábor a Napi Gazdaságnál, a Teszt Magazinnál és a Figyelőnél dolgozott korábban, míg Hermann Irén a Kreatív és a Figyelő után érkezett a Forbeshoz. A magazin két újságírója Pál Zsombor ‒ az Antagon blog és a Kreatív egykori szerzője ‒ és Zsiborás Gergő, aki a Privátbankártól érkezik.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. október 25. 15:47
Micsoda patinás, szép magyar nyelvű-című laplesz: Forbes. Nem tudtam, mi hiányzott eddig a boldogsághoz... A november 7-i indulás akár emblematikus üzenet is lehet. Már tartottam attól, hogy 4-én indítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!