Az IMG fog hatmilliárdért reklámozni Matolcsynak

2014. február 08. 17:58

Az Inter Media Group nyerte meg a jegybank hatmilliárd forintos médiatenderét, így a cég reklámozhatja a Növekedési Hitel Programot. A társaság 2010 óta mintegy 10 milliárd forint értékben nyert el közpénzeket.

2014. február 08. 17:58

A jegybank azzal indokolta az új vállalati hitelprogram reklámozásának példátlanul magas, hatmilliárdos költségét, hogy „minél sikeresebb a hitelprogram, annál nagyobb pozitív hatást gyakorol a gazdasági növekedésre és az állami költségvetés bevételeire”.

A tendert az IMG nyerte el, melynek vezetője, Patonai Péter jó viszonyt ápol a Fidesz vezetőivel, és az egyik legfőbb gazdasági háttérembernek tartott Simicska Lajossal. Ebben a ciklusban eddig 10 milliárd forint közpénzt nyert el a cég különböző pályázatokon – írja az Index, hozzátéve: az IMG az állami hirdetések jelentős részét a Simicska, vagy üzlettársai érdekeltségébe tartozó felületeken helyezi ki.

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2014. március 12. 09:07
nernyenyi
liberálzöld.
2014. március 12. 09:07
Gratulálok az ötletgazdáknak. Csak szólok, hogy ebből a pénzből kb 1000 (ezer db.) vadi új, alsó-középkategóriás traktort lehet venni. Saccoom szerint ennyi trakesszal 1 komplett megye összes területét meg lehet művelni. De lehet, hogy a reklám többet hoz a konyhára. Csak nem mindegy, hogy kinek. Szégyen - gyalázat minden fideszesre. Csak ne hogy még megéljük, hogy a 6 milliárdból elksézült és a médiában bejáratott "szlogenjeit" mgevegye a Fidesz 200 ezerért...
Laibach
2014. március 12. 09:07
Martin Scorsese-nek és Francis Ford Coppola-nak nem is kellene forgatókönyv ha nálunk akarnának új maffiás filmeket forgatni, hiszen Magyarország tálcán kínálja őket. Olyan "jó" megtörtént esetek vannak, hogy jó rendezéssel garantált az OSCAR díj.
liberálzöld.
2014. március 12. 09:07
Jut eszembe, valami Szoci 3 évig járt bíróságra elszámoltatás ügyben, mert feltételezte az ügyészség, hogy nem fuzetett ki 39 facsemetét. Hát ilyen alapon a Fityesz bandának kb 3 ezer évig bírósgra kell járnia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!