Mennyibe fáj nekünk Orbán új médiabirodalma?

2015. március 03. 16:40

Habony és csapata mindenesetre nem bízik az olyan újságokban, tévékben, internetes portálokban, amelyek nem lépnek egyszerre Orbán Viktorral, ezért nem is kapnak rétest estére.

2015. március 03. 16:40
Trombitás Alfréd

Habony és csapata mindenesetre nem bízik az olyan újságokban, tévékben, internetes portálokban, amelyek nem lépnek egyszerre Orbán Viktorral, ezért nem is kapnak rétest estére. Magyarán: Simicskáék lázadhatnak, de akkor keressék is meg azt a pénzt, mellyel fenntartják ezeket a kormányzati támogatás nélkül maradt, reklámadóval sújtva igencsak veszteséges orgánumokat. Igen ám, de a másik oldalon viszont most kezdenek az építkezésbe, de a semmiből nem lehet sem tévét, sem rádiót, sem hetilapot, sem internetes portált indítani, a fenntartásukról, folyamatos működtetésükről nem is beszélve. Hol vannak ezek a költségek az idei költségvetésben, illetve mely forrásokból csoportosítják át ezeket az összegeket? Nem higgyük, hogy egyetlen stadion építését is leállítanák annak érdekében, hogy beindulhasson egy új hetilap vagy hírportál! Annyira összekuszálódtak a magánszféra érdekei és az állami kiadások között, hogy szinte lehetetlen nyomon követni, hogy miként finanszírozzák majd ezeket az új médiatermékeket. A lényeg épp az, hogy soha ne tudjuk meg, milyen hatalmas terhet jelent a költségvetésnek, hogy a kormány eladhassa üres szólamait a választópolgároknak.Ettől remélni a népszerűség visszaszerzését mindenesetre botorság. Egy dologban azonban ne legyenek kétségeink: a számlát mindenképpen mi fizetjük majd.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. március 22. 16:44
Vegyetek magatoknak, komcsilibsi trágyadomb médiát:-) Simicska éppen szabad:-)
Zokni
2015. március 17. 18:02
"Vegyetek magatoknak, komcsilibsi trágyadomb médiát:-) Simicska éppen szabad:-)" - írja az Isten barma. Nem tudja, hogy reális alternatíva Simicskának a szélsőjobb? Nem csodálkoznék, ha átpártol oda. (Gyengébbek kedvéért: itt a szélsőjobb alatt a Jobbikot értem.)
paraklétosz
2015. március 08. 18:45
Szelel a trombitád!
Peter8811
2015. március 07. 21:42
Trombitás Frédi csak fújja a hülyeségét.:D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!