Kocsis Máté: A Jobbik olyan, mint aki nekibátorodik a kocsmában három fröccs után

2015. július 17. 23:34

A Fidesz kommunikációs igazgatója semmilyen politikai haszonszerzést és kommunikációs megfontolást nem lát a bevándorlással kapcsolatos kormányzati intézkedésekben.

2015. július 17. 23:34

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt az Echo TV Mélymagyar című műsorában Bayer Zsolt vendége. Kocsis a rezsicsökkentéshez való hozzáállásukhoz hasonlította a bevándorlással kapcsolatos ellenzéki álláspontot, demagógnak és felelőtlennek nevezve a tavasz óta tartó ellenkampányt. A politikus szerint a bevándorlás kérdése nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügy, és nem arról van szó, ki milyen politikai hasznot képes realizálni belőle. Mint mondta, „kommunikációs megfontolás nincs az egészben”.

A Jobbik politizálását egy kocsmai beszélgetéshez hasonlította: „három fröccs után mindenki nagyon bátor, és mindent megígér, aztán amikor másnap józanon fel kell kelni, jön az elbizonytalanodás”.

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. július 19. 19:18
2015. július 18. 7:59 VAJON MIÉRT CENZÚRÁZTÁK KI ? A kocsmai politizálás mindig is a prosztó komcsikra volt jellemző. Mostanában is. A belvárosi cionbolsi köcsögök meg romkocsmákban és drogsziget fesztiválokon. Csak a saját számukra biztonságos közegükben. Gyáva férgek ! A nemzeti radikális gondolkodású emberek sokkal bátrabban ennél. Mert ki mernek lépni saját komfortzónájukból, képesek idegen pályán is küzdeni.
rajgy
2015. július 19. 11:50
„kommunikációs megfontolás nincs az egészben”. ??? Ha van törvény, akkor minek a kerítés? Ha belépett valaki és nem jelentkezett a határon, akkor "illegálisan" lépett be, tehát beindul a törvény kerítés nélkül is. Határőrség kell. A kerítés a fidesz gumicsontja.
korona
2015. július 18. 20:48
A társadalmak azért találták ki a monarchikus államformát, hogy a hatalom folyamatos legyen és a békében jobb életszínvonalat érjenek el. A vezérséget tanítani és tanulni kell. Egy királyfit egészen pici korától kezdve arra nevelnek, tanítanak, hogy majdan ő lesz az ország feje, vezére. Hol tanulták meg ezt a régiek? A katonaságban. Ha nincs katonaság, nincs hatalom sem. A katona megtanulta, hogyan parancsolnak neki, amit neki teljesítenie kellett, még akkor is, ha tudván tudta, hogy eszetlenség. A katonai szolgálat után ő lett családja vdezére. Mert családot alapítani. Vállalta érte a felelőséget, harcolt érte az életben. Ma ez hol van? Tudom, hogy egy katonaság fenntartása igen sokba kerül egy államnak, de azt is tudom, hogy a katonaviselt férfiak képesek vezérré lenni, ha kell. Emlékezzünk csak Horthy Miklósra. Hajthatatlan katonaember maradt kormányzói pozíciójában is, és azonfelül tudott taktikázni, mint egy igazi katonaember. Ma ilyen vezéregyéniséget csak halványan látok, aki talán Budaházy György lehetne, némi, de erőteljes kiképzéssel. Meg kell érteni, hogy az egyszerű emberek tömege igényli, hogy legyen egy vezére, aki a nagyvilágban kiáll érte és mellette, valamint minden tetteiért felelőséget is vállal. Egy vezér előre húzza a társadalom szekerét, sok vezérecske sokfelé húzza, a kocsi meg így mozdulni sem tud. Az emberek igénye, hogy éljék a maguk kis világát, fejlesszék azt és húzzák a jobb élet felé a családi szekerüket, de ezt csdak egy nemzeti vezér biztonságában képesek. Még el fog jönni az az idő, amikor nagyon sokan, Orbánt hálával fogják emlegetni,- bár mennyire furcsán is hangzik ez most. Ő egy nem kiképzett vezér, mondhatnák önképző, sőt beavatatlan, de a sors arra kényszerítette, hogy eljátsza ennek az országnak a vezérszerepét. Semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint sok más hasonló társa, de nincs vezérségre kiképezve. Hátmág szegény Vona Gábor! Bizton állítom, hogy Vonából soha nem lesz nemzetvezér. Nem veszik komolyan, bár ő is igyekszik tanulni. Mégsem. Ilyen jellemű, ilyen nem vezér típus. A JOBBIKnak első feladata lenne, hogy nevet változtasson, aztán eldobja a "párt" jelzőt, majd egy energikus, vezértípusú embert kiképeztessen (ahol erre mód adódik) nemzetvezérré.
Brigadéros
2015. július 18. 18:23
A Jobbik bátorsága hasonló Ciprasz bátorságához...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!