Plakáton üzen a kormány: a magyar reformok működnek

2015. július 16. 16:34

Újabb óriásplakát-kampányba kezdett a kormány: ezúttal az eddig elért eredményeket kommunikálják. Rezsicsökkentés, minimálbér-emelés, otthonteremtés-támogatás, családi adókedvezmény, gazdasági növekedés. A kampány 600 millió forintba kerül a 444 szerint.

2015. július 16. 16:34

Megjelentek Budapest utcáin a kormány új óriásplakát-kampányának darabjai, szúrta ki Hava Nikita újságíró a Tumblren, és le is fotózott egyet (ezt látja képünkön).

A 444 július 9-i cikke szerint a kormány eddigi sikereit bemutató plakátkampányra 600 millió forintot költenek. A hírt bejelentő Kovács Zoltán kormányszóvivő így indokolta ennek szükségességét: „Magyarországon az ellenzék tevékenysége indokolja ezt, amely nettó hazugságokat, csúsztatásokat is jelent. A magyar reformok működnek, az ország teljesítőképessége megengedi, hogy az ország és minden állampolgár lépjen egyet előre.”

A plakátokon a kormány a gazdasági növekedéssel, a minimálbér-emeléssel, a családi adókedvezménnyel, a rezsicsökkentéssel, az otthonteremtés-támogatással és az ingyenes óvodai étkezéssel büszkélkedik. A témától kicsit eltér, ám az előző kampány logikus folytatása az a plakát, amelyen a „Nem akarunk illegális bevándorlást! - A Magyar Reformok Működnek!” felirat áll. A hirdetések plakátokon, a sajtóban és internetes felületeken jelennek meg a kampány során.

Összesen 331 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2015. július 17. 09:28
Vitrin, Bolondok fusstaok, egész jó mémek születtek :D de ennek megint annyi értelme van, mint harangot önteni, bár a harangöntésnek több... most komolyan el kell magyarázni az embereknek, hoyg nőtt a minimálbér, ennyire hülye a magyar, vagy ennyire hülyének nézed?
adam
2015. július 17. 09:26
Milyen szép kánont nyomnak az ide sereglő jobbik-ballikos prolik.
peninsulavaldes
2015. július 17. 01:15
kódtold meg, rágcsáld. magában is lehet, vagy rászórod a sültre karfiol----minden formájában utálom. olyan amit engem nem vonz.
peninsulavaldes
2015. július 16. 23:26
https://www.youtube.com/watch?v=cu7ft2Z2v3c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!