„Díszlet van, de tartalom nemigen” – dalt írtak az M1-ről

2015. november 19. 10:27

„Akkor, amikor. Olyan, amilyen. Díszlet van,de tartalom nemigen” – megjelent a WNTS zenekar első hivatalos klipje. A Köszmédia című dalukban az állami médiáról alkotott kritikus véleményüknek adnak hangot.

2015. november 19. 10:27

A Facebook oldaluk szerint „magabiztos hip-hop” műfajban utazó WNTS zenekar első dalát szerdán töltötte fel a Youtube-ra. A Köszmédia című dalt az M1-ről alkotott kritikus véleményük köré fűzik fel: „akkor, amikor. Olyan, amilyen. Díszlet van, de tartalom nemigen”. A klip alatt azt ígérik, hogy nem ez az utolsó alkotásuk.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2016. január 03. 20:54
Szeretném meghallgatni a WNTS, cseppetm sem elfogulatlan, és egyáltalán nem értékdeviáns liberális zenekarának előadását, amely a balliberális kormányzatok KÖSZmédiumainak mond KÖSZönetet úgy, ahogy a jelen klipben a mostaninak. Előre is KÖSZönöm!
Aerion
2016. január 03. 20:54
... Nem az országé, hanem a fideszé. Micsoda különbség ... Az 'ország', mint olyan, mégkevésbé az, amihez te tartozol. Nem beszélve a nemzetről, ami meg neked nincs, nem volt és nem is lesz, soha. Legalábbis magyar.
Cezar
2015. november 30. 00:19
Picit jobb mint az eredeti... A nyelv az kopik? Vagy bõrkemènyedès keletkezik rajta?
West Ham United
2015. november 30. 00:17
Libsi fiúk ha unatkoznak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!