Kukorelly: A fideszesek sértődöttek, a ballibsik lenézőek

2018. szeptember 27. 11:49

Tart-e még a kultúrharc?

2018. szeptember 27. 11:49

Tart-e még a kultúrharc? – tették fel a kérdést Kukorelly Endrének az ATV műsorában, ahol Kásler Miklós beszélgetésére reagáltak. Kukorelly szerint a kultúrán belül mindig is volt egy „erőteljes kompetíció, és kooperáció is”. Véleménye alapján a harc természetes, azonban most az arányok kissé eltolódtak, jelenleg – sportból való hasonlattal élve – „öv alatt megy a boxolás”.

Véleménye szerint a jobboldal alapvetően meg van sértődve, a ballibsinek csúfolt oldal pedig – általánosan – lenéző a másik féllel szemben. Ebből a helyzetből Kukorelly javaslata alapján ki kellene kerülni minél hamarabb, ugyanis a frusztráció és a lenézés is káros hatásokkal járhat. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 29. 06:54
Kukorelly--egyébként tiszteletreméltó--pacifizmusa és iagzságosztó középreállása egyfajta NARCISZTIKUS és MIMÓZALELKÜLETŰ költői igényt--nyilván irreálisan gyermeteget-- tartalmaz és fed! Ez "úgy" egyszerűen nem megy a politikai közéletben, ahogyan azt Ő igényelné és gondolja. Mert ez kb. olyan, mintha a nászéjszakán a a menyasszony szűzhártyáját vércsepp nélkül akarnók átszakitani. Vagy a disznóölésen a "jószágot" KÉSSZÚRÁS nélkül szeretnénk arra rávenni: "UGYAN, SERTÉS UR, TESSEN MÁÁN' EGY KIS VÉRT ADNI--A SAJÁTJÁBÓL-- A VÉRESHURKÁHOZ!"
catalina9
2018. szeptember 28. 18:25
Kukorelly egy médiaszédelgő
KannibálTatárÚr
2018. szeptember 28. 00:51
Miért szerepel annyit az utóbbi időben Cukorelly?
péterx
2018. szeptember 27. 20:29
Kukorelly meg a higgadt, felsőbbséges igazságosztó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!