Hadházy álhírt terjeszt?

2020. szeptember 24. 17:01

Hadházy szerint Szijjártó Péter „még haza is helikopterrel jár”, Menczer Tamás államtitkár azonban közölte: a miniszter mindössze 7 alkalommal használta munkavégzéshez a magyar állam helikopterét.

2020. szeptember 24. 17:01
null

Mint arról korábban ebszámoltunk, Hadházy Ákos szerint Szijjártó Péter ebédelni ment a helikopterrel, a politikus ugyanis úgy látja, a miniszter „még haza is helikopterrel jár”.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium válaszolt

A Külgazdasági és Külügyminisztérium nyilatkozata szerint azonban „a mai Hadházy-féle álhírekkel szemben a valóság az, hogy július 14-én Szijjártó Péter előbb Budapesten bejelentette a Lidl 35 milliárd forintos beruházását, amely 400 új munkahelyet teremt, majd Budapesten hivatalos látogatásra, Dunakeszin pedig munkaebédre fogadta az osztrák, a cseh, a szlovák és a szlovén külügyminisztert, ezt követően Tolnára utazott, ahol bejelentette a Fastron Hungária Kft. 564 millió forintos beruházását, amely 217 munkahely megőrzését teszi lehetővé. Végül Szekszárdon egy munkavacsorán vett részt 10 Tolna megyei cég vezetőjével, tehát nem politikusokkal. Ezek a cégek 4,7 milliárd forintnyi beruházást fognak végrehajtani, és összesen 1139 munkahelyet védenek meg.  

Magyarországnak működnie kell, számunkra a munkahelyek védelme a legfontosabb. A baloldalra az összefogásban a vírus első hulláma alatt sem lehetett számítani, és most sem lehet” – írták.

Menczer Tamás is reagált Hadházy írására

A Külgazdaságis és Külügyminisztérium mellett Menczer Tamás államtitkár is reagált a Hadházy Ákostól érkezett vádakra. A poltikus tájékoztatása szerint

Menczer Tamás közölte: „Magyarországnak működnie kell, akkor is, ha Hadházy úrnak ez nem tetszik”.

Az államtitkár teljes bejegyzését ide kattintva olvashatják.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 25. 07:13
Robokuty,egy nagy gyerek,imádja a jachtokat,a helikopátert...ja,hogy mi fizetjük,hát így működik a csuti köpcös illibernyák fickó birodalma...
Krupp Skya
2020. szeptember 25. 07:03
"ebszámoltunk, " Állatorvosnál jó az ebszámolás, pláne ennél a faszkalapnál.
kulalak
2020. szeptember 25. 02:46
Ukrajna miatt rászálltak Szíjjártóra.
matyi lúdas
2020. szeptember 25. 01:02
https://i.imgur.com/DE8OYuq.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!