Új filmjén dolgozik Nemes Jeles László Oscar-díjas rendező

2021. január 05. 08:45

A forgatókönyv véglegesítésére októberben újabb 7 millió forint támogatást adott a Nemzeti Filmintézet.

2021. január 05. 08:45
null

A Saul fia után Oscar- és Golden Globe-díjat nyert Kossuth-díjas magyar filmrendező már dolgozik új filmjén – írta a HVG 360. Hozzátették: ismét a Laokoon filmes csoporttal gründolt vállalkozást az Oscar-díjas filmrendező, Nemes Jeles László. A Laokoon 57 Kft.-ben felerészben tulajdonos az a produceri csoport is, amely már a Saul fia elkészítésében is részt vett, vagyis Sipos Gábor, Stalter Judit és Rajna Gábor – írják.

A HVG közölte, hogy Nemes Jeles velük tervezi legújabb nagyjátékfilmjét. Az árva című alkotás forgatókönyvének véglegesítésére októberben újabb 7 millió forint támogatást adott a Nemzeti Filmintézet – írják.

Az árva című film alapcsapata ugyanaz, mint a Saul fia és a Napszállta esetében. A rendezőnek ez lesz a harmadik nagy játékfilmje – írta meg a Színház Online.

(HVG, Színház Online)

Fotó: MTI/Vajda János

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aquila non captat muscas
2021. január 11. 11:09
Azért az elgondolkodtató, hogy a sok frusztrált gyűlölködő hozzászólás mögött milyen kiüresedett életek lehetnek. Sok forgatókönyvíró örülne neki. Na és persze ha lehet közösen köpködni, akkor politikai megosztottság nélkül összenő ami össze tartozik. Jelesül az ostobaság. Taps...
egyvilág
2021. január 05. 20:32
Nem azért, mert a Saul fia tényleg nem volt rossz film, de itt egy összefoglaló, hogy miken múlik az elismerés, a siker, az, hogy kik kapják a díjakat: https://egyvilag.hu/temakep/106.shtml
mustarharmas
2021. január 05. 19:22
Vadiúj téma.
Vakfolt
2021. január 05. 18:57
A saul fia kapcsán kiderült, hogy a filmben bemutatott cuccok nem is nálunk történtek, csak összeszedtek mindent a drámai hatás végett. Gondolom ebben sem mulasztják el összegyűjteni az összes mocskot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!