Terézváros polgármestere pénzhiányra panaszkodik, mégis új honlapot rendel

2021. február 24. 11:30

Holott van jól használható, működőképes honlapja a kerületnek.

2021. február 24. 11:30
null

Soproni Tamás azon ellenzéki politikusok egyike, aki nem győz panaszkodni arról, hogy milyen súlyos pénzügyi válságba jutottak az önkormányzatok a kormány járványügyi intézkedései nyomán. Terézváros momentumos polgármestere ennek ellenére a Facebookon pályázatot írt ki a honlap megújítására, holott van jól használható, működőképes honlapja a kerületnek.

Az egyik kommentelő rá is kérdezett, hogy „ez most olyan fontos?”

(Fotó: YouTube)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2021. február 24. 16:55
Láttalak a tv-be n. Egy értelmes mondatot nem tudtál kinyögni, csak a makogás ment. Egyetlen normálisan feltett kérdésre nem válaszoltál, de vissza felé mutogattál. Gyenge vagy, agyilag is!
zakar zoltán béla
2021. február 24. 15:30
nervous
Fideath
2021. február 24. 13:33
Befosok komolyan ezen a szaros lakájmédián. :DDDDDD 3 órája kitették a pályázati felhívást Terázváros facebook-oldalára. 1 db komment érkezett szintén 3 órája azóta sincs több hozzászólás. Ez pedig az hogy valaki megkérdezi hogy "Ez most olyan fontos?" És ez már maga a KORRUPCIÓ a lakájmédia szerint. Azt persze elegánsan lehagyta a narancslakáj propagandista hogy válaszoltak a kommentre, mégpedig ezt: "A megújuló honlap a lakók érdekét szolgálja. Az új honlapon lehetőség lesz még több ügyet online elintézni, kapcsolatot tartani, emellett biztosítja az átlátható működést is. Reméljük, miután elkészül önnek is segítségére lesz." Na most Terázváros önkormányata a kormány elvonásai miatt több milliárdos bevételtől esett el. Akkor biztosan egy szaros 50 ezres honlap fogja megborítani a büdzsét. Aztán ez a "Terázvárosnak már van honlapja" nevű kacagtatóan szánalmas gúnyolódás már akkor is nevetséges lenne ha a lakájprosti zugfirkász nem olvasta volna el a pályázati felhívást. Részletesen benne van hogy miért kell új honlap: 5.1. Mobilra optimalizált 5.2. Keresőoptimalizált 5.3. Rugalmasan módosítható 5.4. Akadálymentes 5.5. Megfelelés az „Ez a minimum!” programnak 5.6. Többnyelvű https://terezvaros.hu/kozlemenyek/ajanlatteteli-felhivas-honlapunk-megujitasara?fbclid=IwAR2f6ELD6Ibk6SHdZMl3ayMCzNNfheiCL52csnFimmsBiXLRSXIJL2uAd84 Ezek közül egyiket sem teljesíti a korábbi honlap, EZÉRT kell új. Fogtad, te fanatikus zugfirkász?
Szles
2021. február 24. 13:33
Ahhoz képest, hogy tisztaságot ígért, Terézvárost ellepte a szemét, pedig turisták sincsenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!