Meggondolta magát az oltás beadását megtagadó erdőkertesi háziorvos

2021. március 25. 07:14

Mégis oltani fog Kiss Csaba háziorvos.

2021. március 25. 07:14
null

Péntektől megkezdi körzetének oltását Erdőkertesen Kiss Csaba háziorvos – közölte Pásztor László polgármester Facebook-oldalán, aki egyúttal megköszönte az orvos döntését. Bejegyzése szerint a település másik háziorvosával együtt 210 vakcinát fognak beadni.

Kiss Csaba korábban arra hivatkozva tagadta meg az oltások beadását, hogy nem akart olyan vakcinákat használni, amelyeknek nincs EU-s engedélye. Mivel a Pest Megyei Kormányhivatal szerint az oltás megtagadása ellentmond az orvosszakmai, etikai és a jogi előírásoknak is, ezért a kormányhivatal a praxisára egymillió forint egészségügyi bírságot szabott ki.

Nyitókép: Burak Akbulut / Anadolu Agency / AFP

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2021. március 25. 19:24
Már nem is idegesítő vagy, hanem csak egy szánalmas kis pöcs.
rókabácsi
2021. március 25. 17:53
rájött, hogy agatyája is rámegy, mert havonta egy milla bünti nem játék!
nyugalom
2021. március 25. 16:23
A büntetest hajtsak be! Ki tudja, hanyan haltak meg miatta?!
Szerintem
2021. március 25. 15:02
Nem merném rábízni magam. Ki tudja mit fog beadni a védőoltás helyett. Mégiscsak az emberélet ellen felesküdött DK-s. Biztos hogy másik orvoshoz fordulnék, akinek a gyógyítás az első és nem a PÁRT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!