„Lelépett” egy vonat a Nyugatiban, késésekre lehet számítani

2021. március 25. 07:46

A pályaudvar vonatforgalmában, valamint a nyíregyházi, lajosmizsei és szegedi vonalon korlátozások lesznek – közölte a Mávinform az MTI-vel.

2021. március 25. 07:46
null

A Nyugati pályaudvaron egy tengellyel „lelépett” a sínekről egy szerelvényvonat csütörtök reggel, emiatt a pályaudvar vonatforgalmában, valamint a nyíregyházi, lajosmizsei és szegedi vonalon korlátozások lesznek – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Azt írták, hogy a Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon 20-30 perccel megnő a menetidő.  A monori helyi személyvonatok és a lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispesttől indulnak és oda is érkeznek. A nyíregyházi, debreceni InterCity és sebes vonatok kerülő útvonalon Újszász-Szolnok érintésével közlekednek, menetidejük 20-30 perccel is meghosszabbodik.    A szegedi vonatok Ceglédig közlekednek és onnan is indulnak vissza Szegedre. Az utasok a ceglédi és szolnoki elővárosi vonatokkal utazhatnak,

Cegléden biztosított az átszállás mindkét irányba.   

Az S36 martonvásári, illetve a G43-as székesfehérvári vonatok Kelenföldről indulnak Kőbánya-Kispest helyett és oda is érkeznek.    Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföld és Piliscsaba, illetve Angyalföld és Esztergom között közlekednek, onnan csak Angyalföldig jönnek a Nyugati pályaudvar helyett. A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják az 3-as metrón és a 3-as metrópótlón Újpest-városkapu és a Nyugati pályaudvar között, valamint a 14-es villamoson Angyalföld vasútállomás és a Lehel tér metróállomás között – áll a közleményben.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2021. március 25. 23:08
Django elszabadult???
bezdedi
2021. március 25. 14:06
Rengeteget utaztam középiskolásként és utána is vasúttal, nagyon élveztem, nem váltottam volna autóbuszra. A szervezési részhez viszont egyáltalán nem konyítok. Elmondaná valaki, hogy miért omlik össze a déli és a keleti országrész forgalma, ha EGYETLEN vágányon megtörténik a Nyugatiban, hogy egyetlen tengellyel leugrik a sínről a vonat?
Falfirka
2021. március 25. 08:41
vágópifta intézkedjen.
Knerten
2021. március 25. 08:25
0rbánahibás, ebbe most már biztosan belebukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!