Egy komplett csapat serénykedik Rúzsa Magdi ikrei körül

2022. március 07. 10:47

Az énekesnő február elején adott életet hármasikreinek, de a három kicsi körül igencsak elkél még a segítség.

2022. március 07. 10:47
null

Lujza, Keve és Zalán február elsején jöttek a világra és remek egészségnek örvendenek, azonban a mindennapok kimerítők az énekesnő és férje számára. A gyerekek ugyanis egésznapos, folyamatos odafigyelést igényelnek – nyilatkozta Rúzsa Magdi a Borsnak

Az édesanya a lapnak adott exkluzív interjújában azt is elárulta, hogy pihenni most még nincs idő, három óránként etetik a babákat, így nem nagyon alszanak.

Hozzátette

„nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű.”

Ennek ellenére rendkívül boldogok, mert rengeteg szeretetet és támogatást kapnak, így nem panaszkodik a sok teendő és az erőltetett tempó miatt. 

Mindig akad, aki ad egy jó tanácsot

Az interjúból az is kiderült, hogy az egyhónapos ikrek ugyan nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, már most látszik rajtuk, hogy teljesen más személyiségűek lesznek. 

Rúzsa Magdi azt is elárulta a Borsnak, hogy több, hármasikreket nevelő édesanyával is összebarátkozott már, így mindig van, aki ellátja egy-egy tanáccsal.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2022. március 08. 06:47
Látható, hogy van olyan pondró, aki még ebben a témában is képes undokoskodni, epét hányni. Találós kérdés: Vajon mire (kire) fog szavazni április 3-án?
annamanna
2022. március 08. 00:57
"A babákkal még csak most ismerkednek a szüleik, de már most látszik, hogy ki milyen pozíciót foglal magának az épp kialakuló hierarchiában. Bár Magdi nem árulja el, hogy az egy szem lánya, vagy épp a két fiú közül az egyik tör falkavezéri pozícióra" A Bors szerkesztőségét leginkább az foglalkoztatja, hogy az egy hónapos ikrek közül ki a falkavezér, milyen a hierarchia. Az agyam eldobom ilyen vérostoba hülyéktől.
Leakis
2022. március 07. 14:20
Isten segítse a családot!
Locomotive
2022. március 07. 13:07
Szépen kikupálódott a Magdi :-) Fiatal korában csúnya kis béka volt, de most... wow :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!