Barátai szerint H. Zoltán tisztítókúrára készült

2022. október 25. 14:45

„Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel” – reagált többek között Czutor Zoltán.

2022. október 25. 14:45
null

Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere volt az, aki elsőként leplezte le a rendőrség által H. Zoltánként hivatkozott személyt, akit pénteken vett őrizetbe a rendőrség egy társával együtt, miután lakásukban kábítószergyanús anyagot találtak. A Blikk megkereste a divattervező több ismerősét, akit becsületes embernek ismertek, nem tudják elképzelni róla, hogy kábítószerrel kereskedni. 

– mesélte a bulvárlapnak H. Zoltán egyik ismerőse, aki szerint a dizájner egy hónapig tartó tisztítókúrára készült, amikor sem alkoholt, sem gyógyszert, vagy mesterséges tartósítószert, de még húst sem fogyaszt.

A lap megkereste H. Zoltán párját is, ám ő nem kívánt nyilatkozni. 

Drogbotrány: Zenész ismerőse szerint Herczeg Zoltán sosem kínálta droggal

Mint arról mi is beszámoltunk, rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken. Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „ kábítószergyanús anyagot" találtak. Azóta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere megerősítette , hogy Herczeg Zoltánról van szó. Czutor az üggyel kapcsolatban ugyanakkor az Indexnek elmondta : nehezen tudja elképzelni, hogy Herczeg Zoltán droggal kereskedett volna.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2022. október 26. 04:54
Nem kinált mert tudta hogy van sajátod.Inkább időnként kért töled
postasbeci
2022. október 25. 21:06
Sitten kap majd fartáji tisztítókúrát, de ezt ez a ratyi annyira nem is bánja.
Most80
2022. október 25. 20:24
Új értelmet nyert a dizájnerdrog kifejezés.
Perczel Éva
2022. október 25. 16:50
Tisztítókúra? Van, amikor tisztítótűz sem elég!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!