Jakab Péter üzent Majkának (videó)

2022. november 21. 09:56

Tette mindezt kiskutyával az ölében és piros kapucnis pulóverben.

2022. november 21. 09:56
null

Ahogy azt korábban megírtuk, társadalomkritikus szerzeménnyel rukkolt elő Majka és Molnár Tamás. Az „Azt beszélik a városban” című dalban nem kímélték a zenészek a hazai politikai elitet,  legyen az kormánypárti vagy ellenzéki. A „parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek” résznél úgy tűnik, hogy Jakab Péter megszólítva érezte magát, ezért egy videóban üzent a rappernek.

„Parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek" - rappeli Majka legújabb klipjében (Videó!)

Közös videóklippel jelentkezett Majka és az egykori Anti Fitness Club frontembereként ismertté vált Molnár Tamás énekes. Az „Azt beszélik a városban" című dalban nem kímélik a hazai politikai elitet, legyen az kormánypárti vagy ellenzéki. A szerzőpáros szerint teljesen mindegy, hogy az ember melyik politikai oldalra áll, hiszen semmik nem vagyunk, csak a színházukban díszlet".

A Nép Pártján Mozgalom vezetője azzal kezdte a videóban, hogy felszólította Majkát, hogy 

Jakab Péter tagadta a dalban elhangzottakat, és kijelentette, hogy „gyerekkorában is szerényen élt Miskolcon”. Majd arról is beszélt, hogy „mindig megválogatta a barátait”, szemben Majkával, akinek Szijjártó Péter a barátja, akit ő „ki nem áll (...) Inkább pózolok parizerrel – szögezte le Jakab.

Ezután kritikát fogalmazott Majka csatornájával, a TV2-vel kapcsolatban is. Mint fogalmazott, a rapper „egy olyan tévé szekerét tolja, amely hazudik”, és a hozzá hasonló közéleti szereplőkről valótlanságokat állít.

– hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

Jakab Péter Majkának küldött üzenetét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2022. november 25. 15:45
Elég sovány az az öleb Jákobnál. Már parizerre se telik neki, hogy eleszi a kutyus elől a tápot?
Kamionos77
2022. november 23. 08:56
Ez a hír nem hír! Megsértődött Jakab elvtárs duzzog de kit is érdekel ez valójában. Szerintem azt a kiskutyát sem az ölében.
briganti
2022. november 21. 19:12
a gyurcsány buttplug
wasserwoman
2022. november 21. 19:00
Petike talált,süllyedt? Szánalmas vagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!