Rendkívüli Kormányinfót tartanak szombaton

2023. február 24. 13:01

Fontos bejelentésekre készül a kormány.

2023. február 24. 13:01
null

A Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken tájékoztatott róla, hogy szombaton 13 órától kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Egyelőre még nem lehet tudni pontosan, hogy milyen témákról lesz szó, de minden esély megvan rá, hogy többek között a gyermekvédelmi törvény szigorítása is napirendre fog kerülni.

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 25. 07:14
A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYT SÚLYOSAN ÉS NAGYON HATÁROZOTTAN SZIGORITANI KELL!!! ÉRDEKTELEN AZ, HOGY "MIT SZÓL HOZZÁ" AZ EU VAGY AZ Ú.N. "NYUGAT".
most
2023. február 24. 19:56
nyilván ez lesz a főtéma, eés csak azért nem ismertette a Kossuth Rádió Déli Krónika a hét főhírét, mert nem akarták spoilerezni a kormányindo előtt. https://hvg.hu/gazdasag/20230224_olaf_kozbeszerzesi_csalas_unios_tamogatas_visszavonasa_szamitogepvasarlas Már megint lopott vki az Orbán-kormányban vagy környékén, és hazavitte a pénzt, vissza kell fizetni, de nyilván nem az fogja.aki lopott (azóta a Maldív szigeteken szürcsüli a koktélt nyilván) hanem a magyar adófizetők. Ahogy Tiborcz Elios pénzével is történt. Ő csak elrakta a pénzt, mi meg csak visszafizettük. És még az Öveges-projekt 7 miilió eltűnt EU-s euróját -ját is vissza kell .Nem baj, fizetünk, nyaraljon egészséggel, aki a kormányból / közeléből ellopta.
..--..
2023. február 24. 14:46
-zsoltkom- "Rendkívüli Kormányinfót tartanak szombaton" Bejelentik, hogy lemond az Orbán-kormány? "Az EU megüzente: ha Orbánnak csak a szája jár, nem kap pénzt " https://bit.ly/3kipgoA
Alvarez
2023. február 24. 14:35
Ja, a tankötelezettséget fel kéne vinni 18ra, mert hosszú távon bajok lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!