Hont András „zaklatta” Paris Hiltont

2023. március 07. 15:49

De az is lehet, hogy még meg is félemlítette...! – legalábbis a Facebook szerint.

2023. március 07. 15:49
null

A közösségi oldalán számol be Hont András, hogy a Facebook szerint egy 444-cikkel zaklatta és/vagy megfélemlítette Paris Hiltont. „Szeretném jelezni, hogy az illető hölggyel soha nem találkoztam, és máshogy sem léptem kapcsolatba vele, sőt a jövőben sem áll szándékomban semmi ilyesmi” – írta a publicista.

S azzal folytatta, hogy esetleg még az van, hogy valaki Paris Hiltonnak képzeli magát, „és

és elfogódottság hangján emlékeznek meg képzelt énjéről, ezért hamisítatlan hestegmítútálibként mindenkit följelent, aki merészel mást gondolni, mint a saját beszűkült világában illik”.

Nyitókép: Paris Hilton amerikai közéleti személyiség, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője a Daily Front Row divatmagazin díjainak kiosztó ünnepségén Beverly Hills-ben 2022. április 10-én.MTI/EPA/Carloine Brehman

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tollas60
2023. március 08. 12:09
Mi van, vagyis mi történt? Ez közügy lenne? A Facebook tiltásainak nem érdemes a nyomába eredni, mert követhetetlen.
masikhozzaszolo
2023. március 07. 22:19
Megnéztem a Hilton videót. Azt gondoltam, csúnya előítélettel, hogy egy ilyen szerelmi jelenetes dolog milyen üdvös lenne, egy igen jó példa az alapvető értékeinkre. Tulajdonképpen az Alaptörvényünkbe is kellene biztosítani a szép családi élethez egy ilyen Hilton élményt. De aztán megnéztem a filmjét. Hát a Blahán levő kitört páfrányba több érzés, odaadás, orgazmus szorult, mint ebbe a műanyag babába. Marad az Alaptörvény. Az kizárt, hogy meg lehessen sérteni, érzékenysége egy rinocérosz bőrénél sokkal rosszabb.
EX - Terminátor
2023. március 07. 19:53
A zaklatás bűncselekmény és onnan kezdve jogos védelmi helyzet áll fenn. Az ilyen szarságokkal meg nekem ne gyertek abban bízva hogy azzal cáfolok és minden rendben. HALLOTTATOK ÉS NINCS TOVÁBB. HIÁBA KERINGTEK ÉS PRÓBÁLJÁTOK UGYANAZT A SZARSÁGOT ÚJRA ÉS ÚJRA. MEGMONDTAM HOGY TAKARODJATOK A PICÁBA ÉS HA NEM TESZITEK? VÉR FOG FOLYNI!
Sorted87
2023. március 07. 19:10
Ez a homokos senkiházi tanulatlan bunkó patkány? Az gyönyörű :D mindig van lejjebb de úgy néz ki a mandiner a gödör alja :D tényleg bárki is ad ennek buzinak a véleményére? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!