Herczeg Zoltán elmondja, fog-e még füvezni

2023. június 03. 21:09

A divattervezőt tavaly ősszel vették őrizetbe, mert kábítószergyanús anyagot találtak nála.

2023. június 03. 21:09
null

Herczeg Zoltánt tavaly október 21-én őrizetbe vették, miután kábítószergyanús anyagot találtak nála. Fél év múltán, április 20-án engedték haza, házi őrizetben, nyomkövetővel a bokáján kell kivárnia ügye lezárultát – írta meg a 24.hu.

Hetente két órára léphet ki az utcára. A legutóbbi kimenőn a lap munkatársai megkeresték a divattervezőt. Megkérdezték tőle, hogy fog-e valaha újra szívni. „Szerintem nem. Nem, mert én azt hittem sokáig, 20 évig, hogy enélkül nincsen élet, de

– árulta el Herczeg Zoltán.

A divattervezővel készített beszélgetést itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Youtube

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. június 04. 09:38
A fűről a legkönnyebb leszokni, mert nem annyira addiktív mint a pia meg a többi kemény drog! Tehát nem olyan nagy dolog ez mintha heroinról jött volna le! A fű az egyetlen drog amibe nem halunk bele, a végtelenségig fokozható!
Zsolt75
2023. június 04. 08:21
Fél év börtön leszoktatta a drogról? Na ugye!
balbako_
2023. június 04. 06:42
Buzi is drogos is liberális is.
Búvár Kund
2023. június 04. 06:28
"Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én! Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség! Seggbebasznak a gumibottal, az Orbán kormány bosszút forral! Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én! Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint Méhn ! Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség! Szavaztál volna az MSZP-re, vehetnél füvet hétvégére! Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én! Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én! Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség! Vagy emigrálhatnál Hollandiába, a könnyű drogok otthonába! Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én! Ne szívjál füvet, szívjál inkább faszt! Mert ha faszt szívsz, kedvesem, az senkit nem aggaszt! Legfeljebb csak én baszlak seggbe, most miért van mindenki megdermedve? Ne szívjál füvet, szívjál inkább faszt!" B-))) /Rózsaszín Pitbull/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!