Bedurvult a buli a Szigeten – zúgott a „Mocskos Fidesz!” a Krúbi-koncerten (VIDEÓ)

2023. augusztus 15. 22:15

Az előadó előszeretettel politizál fellépésein, és ehhez a közönség is alkalmazkodott.

2023. augusztus 15. 22:15

Javában tart a Sziget Fesztivál, amelyen kedden este lépett fel a kormány-ellenességéről elhíresült Krúbi művésznéven futó énekes is. Krúbi eddigi dalaiban, és koncertjein is egyértelműen kinyilvánította politikai véleményét. Több koncertjén is elénekelte Az Oroszlánkirályból ismert Az élet az úr című dal adaptált verzióját, majd megcsókolta az előzetesen Szimbaként az égbe emelt Orbán Viktor bábut.

Nem csoda, hogy az előadó rajongói is elsősorban az ellenzékiek köréből kerülnek ki. A Sziget Fesztivál közönsége a „Mocskos Fidesz” szöveg skandálásával nyilvánította ki szimpátiáját és egyetértését az énekesnek.

A HVG koncerten készült felvétele itt tekinthető meg:


Nyitókép: Képernyőkép

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 404 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 17. 16:30
Vegyünk észre valami nagyon fontos dolgot a "mocskos fidesz" nevü gyurcsányista szlogen kapcsán. Használjuk fel ugyanezeket a betüket, de más sorrendben, ezt kapjuk: "FOS KIS SZOCDEM" - ez volt az eredeti, és valami ravasz DK-s nyelvész, - talán Kunhalmi Ági -, ezt átfabrikálta. A libsik, mindig is mások betüiböl éltek. De menjünk tovább: A "FIZESD MOCSKOS"- ugyan ebböl a gyurcsányista istállóból származik. A Dollárbalodal ezekkel a szavakkal kérhetett pénzt Sorostól. Az érdekes dolgok mindig a háttérben vannak.
Hyazinth
2023. augusztus 17. 23:15
Oly kilátástalan ifjaink anyagi helyzete, hogy 70 000 forintos heti bérletet váltva tudnak tüntetni a kormánypártok ellen. :)
backsplash
2023. augusztus 17. 06:01
Faszomat kell ezeknek a taknyosoknak adókedvezmény, meg a franc tudja még mi. Úgysem értékelik, mert ezek már a jóban nőttek fel. Ezeknek természetes, hogy nincs létbizonytalanság, munkanélküliség, hogy nem verik az embereket véresre, ha tüntetni mennek, hogy működnek a dolgok, nem adóztatnak halálra. A csordaszellem viszi őket, a trashkultúra kilúgozza az agyukat. Nem szabad még gondolni sem rá, de pár év Gyurcsánytól megjönne az eszük. De inkább maradjanak hülyék, úgyis kevesen vannak.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 17. 01:03
https://www.youtube.com/watch?v=LdKE1EjAPts Feszül a húgyhólyag, megittam pár korsóval Beszaladok gyorsan egy nyilvános mosdóba Az egyik fülkében egy ürge épp a fost tolja Másikon lábbal kopogok kezem be ne mocskoljam De azon is kikiált valaki hogy bocs foglalt Mit csináljak a nadrágomban duzzadó ostorral Oh, jól van látom van itt egy harmadik fülke Ami elsőre a tekintetem elkerülte Ha foglalt azt a kilincsnél a piros szín jelzi A zöld azt jelenti hogy szabad, mehetek vizelni De ez a fülke valahogy piros fehér és zöld egyben Benyitok és megpillantok két alakot öltönyben A kurva istenit ez az Orbán meg a Feri Orbán teli erőből a Feri faszát veri Csak állok ott a lábam mintha le lenne ragasztva De ők rá se rántanak, nem úgy mint a faszra Orbán, verd ki a Ferinek Orbán, verd ki a Ferinek Orbán, verd ki a Ferinek Orbán, gyere verd ki a Ferinek Bírd még egy kicsikét Feri Bírd még egy kicsikét Feri Bírd még egy kicsikét Feri Bírd még egy kicsikét Feri
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!