Van-e idegesítőbb jelenség a klímahisztizőknél?

2023. augusztus 03. 09:17

A klímahisztériázók azért kirívóan idegesítőek, mert egy létező problémát tesznek nevetségessé a nagy többség számára.

2023. augusztus 03. 09:17
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

„Ja, és a leghangosabb magyar kavarók és keverők is megvannak?

Mert itt van mondjuk Puzsér Róbert, akinek egy-egy erős mondatért minden és annak az ellenkezője is üvöltve védendő lehet. Mi lehetne eme csodálatos elvszerűségre ragyogóbb példa, mint a tény, hogy 2015-ben még bőszen ostorozta a Volkswagent annak üzletpolitikája és vélhető normaszegései miatt, majd csak két év kellett hozzá, hogy saját arcával reklámozza ugyanezt a céget? Csak nem kilóra megvették a csávót, aki annyira független, hogy minden héten az MSZP pénzéből ír cikkeket? Nem, ez egyszerűen elképzelhetetlen!

És noÁr vajon feltűnt ebben a szegmensben is? Komolyan, a csávóval egyszerűen nem lehet betelni. Ez valahogy úgy nézhet ki nála – mivel saját gondolatok kifejezésre már csak úgy figura szerint is viszonylag képtelennek tűnik -, hogy szépen minden egyes balos felforgatásnál valami gépezet a megfelelő hívószavakat beletáplálja az agyába, amit aztán szabadon, időnként meglehetősen kevert felhasználással üvölthet tetszőleges színpadon.”

Nyitókép: Mandiner-archív

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2023. augusztus 04. 10:19
Valamennyi vagy elhülyitett , tudatlan hülye, vagy a saját érdekeit követő gazember! Klímaváltozás mindig volt és lesz is, de Al Gore főgazember akciózásától kezdve vált tömeghisztériává az emberek vélekedése. Mint a legtöbb rossz ez is az USA-ból ered, pedig Ausztráliát alapították a fegyencek, de úgy látszík az EÁ-kat is!
tizennyolcfok
2023. augusztus 04. 08:10
van, trombitás. te vagy az meg a szarházi, közpénzből élősködő fajtád.
ügyvéd
2023. augusztus 03. 19:33
Magyarul: Lehet, hogy melegszik a klíma, (az utóbbi években ez sem igaz) de a CO2 nek ehhez semmi köze, pláne nem annak a kb 40 "emberi" gigatonnának, amit a természetes kibocsátás 8, AZAZ NYOLC százaléka.
ügyvéd
2023. augusztus 03. 19:22
@pragmatikus Pontosítok: A "zemberokozta" klímaváltozás, amire a szerző is gondolt, az ami nem létezik. https://www.youtube.com/watch?v=B3rRmOPJpgs Én az akadémikusoknak hiszek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!