Nagy Zsolt: „Olyan erős ellenzéket szeretnénk, mint a Fidesz” (VIDEÓ)

2023. szeptember 10. 11:01

A 24.hu arról kérdezte a SzázSzó résztvevőit, hogy mi az oka az ellenzék sorozatos kudarcának.

2023. szeptember 10. 11:01

A 24.hu kilátogatott a Margit-szigeten megrendezett SzázSzó nevű rendezvényre, amely a korábbi Szárszói találkozók utóda. Az esemény résztvevőit többek között arról kérdezték, milyen ellenzékre lenne szükség a Fidesz legyőzéséhez.

Nagy Zsolt színész szerint az ellenzék teljesítménye a legutóbbi választásokon siralmas volt.

Szerinte ahhoz, hogy képesek legyenek legyőzni a jelenlegi kormánypártokat, egy legalább olyan erős, olyan jól összerakott ellenzékre van szükség, mint a Fidesz. 

A legtöbb ellenzéki politikus ugyanakkor a fideszes médiafölényben látja a sorozatos kudarcok okát. Márki-Zay Péter szerint az emberekhez nem jut el a valóság, csak amit a Fidesz-média közvetít feléjük. Oszkó Péter szerint nincs értelme most arról beszélni, mit csinál az ellenzék, ennek a jövő évi választásokkor lesz itt az ideje.

„Sose szórakoztatott az ellenzéki belső viták világa, úgyhogy arra nem figyelek” – bújt ki az ellenzéki pártok tevékenységére vonatkozó kérdés elől. 

A videóban többek között elmondja a véleményét a rendezvényt szervező Ujhelyi István, Kuncze Gábor, Mesterházi Attila és Bod Péter Ákos is.

A 24.hu videója itt tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. január 05. 21:37
Szerinte ahhoz, hogy képesek legyenek legyőzni a jelenlegi kormánypártokat, egy legalább olyan erős, olyan jól összerakott ellenzékre van szükség, mint a Fidesz. " csakhogy a Fideszt a hazafias Orbán rakta össze, az ellenzéket, meg a zsidó Soros Gy9rgy.
catalina11
2024. január 05. 21:33
A videóban többek között elmondja a véleményét a rendezvényt szervező Ujhelyi István, Kuncze Gábor, Mesterházi Attila és Bod Péter Ákos is." sátántangó!
dorkoka
2023. október 16. 23:20
És a jövő köpködő köcsögjeit meghívták-már ott ülnek. Szép jövő.
konzerv-3
2023. szeptember 11. 19:54
Amikor Maki megjelenik, gyorsan tekerem a felvételt. Azt az ellenzéket, amelyik ezt a barmot nem veti ki magából, Gyurcsánnyal együtt, egyszerűen nem lehet alternatívának tekinteni. Bár még sorolhatnám... vajon Tordai, Szabó Tünde, Kunhalmi, Kuncze, Újhülye vállalható? Kétlem, bár Maki meg Gyurcsány (Jakab!) mindegyiket veri. Egyik nagyon barom, mint a másik na!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!