„Ha nem lenne itt a gyerekem, feldarabolnálak benneteket” – közölte a rendőrökkel egy szülinapot ünneplő szabolcsi asszony (videó)

2023. október 26. 10:19

Nem lett jó vége a partinak.

2023. október 26. 10:19
null

A Debreceni Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt két férfi és két nő ellen a Nyíregyházi Járásbíróságon – adja hírül az ügyészség hivatalos honlapja.

A történeti tényállás szerint 2023. augusztus 16-án, csendháborítás miatti bejelentésre jelentek meg a rendőrök egy szabolcsi településen, azonban a család a felszólításoknak nem tett eleget, így az újabb hangoskodásról szóló bejelentésre már megerősítő erővel érkezett a helyszínre a rendőrség.

A születésnapját ünneplő férfi ekkor kiment a ház elé és ökölbe szorított kézzel kezdte sértegetni a rendőröket, egyiküket testközelből fenyegetve akarta megakadályozni a szabálysértés miatti intézkedést. Eközben a férfi bátyja is bekapcsolódott a trágárkodó szidalmazásba, majd egy járőrt nagy erővel meglökött, aki ennek következtében elvesztette az egyensúlyát.

Az intézkedésben résztvevő megerősített rendőri jelenlét ellenére a család több ittas állapotú tagja tovább folytatta az agresszív magatartást. 

A születésnapját ünneplő férfi élettársa azt közölte a rendőrökkel, ha nem lenne ott a gyermeke, akkor feldarabolná és megszurkálná őket, míg az idősebb férfi a vele szemben intézkedő rendőrt megrántotta és mellkason lökte, egy másik rendőrt pedig lefejelt. A fiatalabb férfi élettársa azért, hogy akadályozza párja megbilincselését, egy lavór vízzel leöntötte a rendőrt, majd a bilincselés közben a kezét ragadta meg, és azt kiabálta, hogy nem vihetik el a férfit.

Miközben újabb rendőri erők és egy mentőegység érkezett a helyszínre, megjelent a férfiak lánytestvére is, aki kezében egy gyermekkel az egyik rendőr irányába futott és megpróbálta arcon ütni, aki azonban sikeresen kitért a támadás elől.

Az ügyészség börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt. Az esetről videót is mellékeltek, ezen a rendőrökre támadó lánytestvér látható.

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. október 27. 07:51
A csendőrjárőrt soha nem merte volna megtámadni holmi cigány banda. A támadás első jelére fegyvert használtak. Az a verés pedig amit az életben maradottak kaptak, legalább öt év "megnyugtatásra" elegendő. Nem tudom, ki a fasz (talán valamelyik főelvtárs?) gátolja meg a magyar rendőröket, hogy gumibotot, könnygázt és sokkolót valamint testi erőt alkalmazzanak a saját és főleg a cigány terrortól szenvedő magyar emberek védelme érdekében? Mekkora meglepetés lenne ugye, ha az illetékesek válaszolnának a felvetésre. Ráadásul a valóságról beszélve, nem hadoválva.
iimre
2023. október 27. 01:37
"pragmatika okt. 26. 18:42 Lazítani kéne a fegyverhasználat szabályain. A cigók csak addig bátrak, míg tudják, hogy nem használnak a rendőrök fegyvert." Meghatározott feltételek és körülmények között a célzott lövés leadása előtt most sincs szükség se felszólításra, se figyelmeztető lövésre…
pragmatika
2023. október 26. 18:42
Lazítani kéne a fegyverhasználat szabályain. A cigók csak addig bátrak, míg tudják, hogy nem használnak a rendőrök fegyvert.
akkor ki
2023. október 26. 18:37
Soha, de soha nem fognak integrálódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!