Hernádi Judit az Orbán-rendszerről: „Ez Európa rossz, savanyú kovásza. Szar benne lenni”

2023. október 29. 08:57

A színésznő úgy érezte, érdemes a kormányról alkotott véleményét kifejtenie a Partizán műsorában.

2023. október 29. 08:57
null

Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő volt a vendége Gulyás Márton Partizán című műsorának, ahol a életútjáról, karrierjének fontosabb állomásairól, a HetiHetesről és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) 2020 körüli botrányairól is beszélgettek.

A műsor része volt a politikai állásfoglalás demonstrálása, amelynek a keretében a színésznő az Orbán-kormányok időszakáról kijelentette, hogy

ez Európa rossz, savanyú kovásza. Szar benne lenni”

Hernádi a közbeszéd állapota kapcsán hozzátette, hogy a politikai kurzusok nem csak ma, hanem már a rendeszerváltás után is a saját buborékjaikban éltek.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 463 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 01. 16:26
Ellenben mondok én valamit Önnek mint zsidó felmenőkkel rendelkező magyar ember: itt lenne végre az ideje annak is, hogy a magyarországi zsidóság és különösen annak vezető rétege magába szálljon. A szüntelen vádaskodás, önsajnáltatás és a magyarság megvetése helyett végre elgondolkodhatna, hogyan jutott oda és abban milyen saját felelőssége van, hogy önmagát szinte teljes egészében azonosította a baloldallal és a liberalizmussal, vagyis azzal a politikával, amely rendre beletapos a magyarság érdekeibe és értékeibe. Jakab Péter 2014.
Zuárd73
2023. október 30. 22:15
Ha nem lett volna fiatalon az két jó nagy melle, valószínűleg az elvtársak soha nem fedezték volna fel a színészi tehetségét. Lehet hogy sose volt? Emlékszik valaki egy felejthetetlen alakítására, főszerepére? Mármint jó értelemben.
gyongyosyg
2023. október 30. 18:10
Azért ennek a drága "reciprokinak" nem lehet könnyű élete. Hacsak nem jól megfizetik.
hunok99
2023. október 30. 17:36
Te hulye qurva.....jaratod a budos pofad, mint a celebek legtobbje! Lealiteke az eletet ugy, hogy kozben meg a pics@tok is ki van nyalva, legyetek barhol! Fogalmatok sincs hogyan el az egyszeru magyar, amugy meg ha itt nem koser, akkor takarodj oda, ahol ugy gondolod jobb! Ven pics@!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!